• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δυο μοντέλα που πάνε για αντικατάσταση, αλλά εξακολουθούν να «στέκονται» απέναντι στον αδυσώπητο ανταγωνισμό.

Στο Clio τα βλέμματα πέφτουν στη μεγάλη γρίλια του προφυλαχτήρα, όπως και στη μάσκα.

Σχεδιαστικά το 208 είναι αυτό που κερδίζει περισσότερο τις εντυπώσεις, καθώς καταφέρνει και μπλέκει πολύ έντεχνα την κομψότητα με το δυναμισμό.

Τα Run Out μικρά: Peugeot 208 VS Renault Clio

46.328 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/11/2019

Προλάβετε πριν εξαντληθούν: Γαλλικά, καλαίσθητα και με εξαιρετικά μοτέρ πετρελαίου. Τα Peugeot 208 και Renault Clio μπορεί να αντικατασταθούν σε λίγο καιρό, ωστόσο εξακολουθούν να αποτελούν πολύ καλή επιλογή για όσους ψάχνουν ένα αυτοκίνητο πόλης.

PEUGEOT: Νέο 3008 με premium χαρακτήρα & τεχνολογία

Είναι γεγονός πως τα μικρά diesel μοντέλα έχουν υποχωρήσει σε πωλήσεις, ωστόσο δε σημαίνει πως το diesel έχει πάψει να αποτελεί μια συνετή λύση για όσους κάνουν πολλές δεκάδες χιλιόμετρα ετησίως. Στο θέμα μας διαλέξαμε δύο γαλλικά μοντέλα που βρίσκονται προς το τέλος της καριέρας τους, τα Peugeot 208 και Renault Clio, συνεπώς όσοι τα «λιμπίζεστε» μάλλον πρέπει να κινηθείτε άμεσα. 

Σχεδίαση: Γαλλική φινέτσα, πιο όμορφο συνολικά το 208 
Τα μοντέλα του θέματός μας διακρίνονται για την καλαίσθητη και μοντέρνα σχεδίαση τους, όπου συνολικά το 208 είναι αυτό που κερδίζει περισσότερο τις εντυπώσεις, καθώς καταφέρνει και μπλέκει πολύ έντεχνα την κομψότητα με το δυναμισμό. Το γαλλικό μικρό θα τραβήξει τα βλέμματα με το μυώδες καπό, τα LED φανάρια και τη μεγάλη μάσκα με τις λεπτομέρειες χρωμίου που αναδεικνύει ένα πιο premium χαρακτήρα. Στο Clio τα βλέμματα πέφτουν στη μεγάλη γρίλια του προφυλαχτήρα, όπως και στη μάσκα, ενώ οι αυξημένες διαστάσεις του (4,06 μ. έναντι 3,97 μ. του 208) «φαίνονται» στο μάτι, με το Clio να δείχνει πιο επιβλητικό.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ