Πλησιάζουν νέα Skoda Superb & ηλεκτρικό Citigo

4.371 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2019)

Η Skoda θα παρουσιάσει τις επόμενες ώρες την ανανεωμένη Superb, που μεταξύ άλλων αναβαθμίσεων θα ενστερνιστεί την υβριδική τεχνολογία, καθώς επίσης και το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της, το Citigo-e.

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την έναρξη του τελευταίου επεισοδίου του σίριαλ που αφορά στην αποκάλυψη της ανανεωμένης Skoda Superb, που θα παιχτεί σήμερα στις 16:30 ώρα Ελλάδος, σε εκδήλωση η οποία θα λάβει χώρα στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας. Στη συνέντευξη Τύπου που θα παρατεθεί, θα παρουσιαστεί, εκτός της plug-in υβριδικής έκδοσης της τσέχικης μπερλίνας και το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της μάρκας.

Η αρχή του εξηλεκτρισμού γίνεται με τον βενιαμίν της γκάμας, το Citigo, το οποίο θα ακολουθήσει τα χνάρια του «αδελφού» VW e-up! αποκτώντας ηλεκτροκίνητο σύνολο, με τις πρώτες πληροφορίες και τα teaser που έχουν δώσει στη δημοσιότητα οι Τσέχοι να καταδεικνύουν την ονομασία Citigo-eiV ως επικρατέστερη. Σημειώνουμε πως, το Citigo-eiV θα προσφέρει, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ηλεκτρική αυτονομία 300 χιλιομέτρων χάρη σε μια μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία. Υπενθυμίζουμε πως τα «αδελφάκια» του, VW e-up! και SEAT e-Mii, εξοπλίζονται με ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο απόδοσης 82 ίππων και 210 Nm ροπής.
 
Μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr για να μάθετε όλες τις εξελίξεις από την παρουσίαση των δύο νέων μοντέλων της Skoda. Στο παράθυρο που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την παρουσίαση από τη Μπρατισλάβα στις 16:30.
 

peugeot
skoda