Η Playmobil μυεί τα πιτσιρίκια στη χαρά των αγωνιστικών Porsche, δημιουργώντας το νέο σετ παιχνιδιού Porsche 911 GT3 Cup.

Πρόκειται για μια πιστή αναπαραγωγή του οχήματος, το οποίο διαθέτει αναιρούμενη οροφή και «κανονικά» φώτα.

Έρχεται με δύο φιγούρες και μια συλλογή από μέρη, όπως τα επιπλέον ελαστικά, τα εργαλεία, την καρό σημαία κ.α.

Τα δύο σετ ελαστικών μάλιστα έχουν και διαφορετικό πέλμα, επιτρέποντας στα παιδιά να αλλάζουν τα slick σε βροχής ή το αντίθετο.

Το σετ Playmobil Porsche 911 GT3 Cup θα αρχίσει να πωλείται αυτό τον μήνα στις Η.Π.Α., όπου κοστίζει από 44,99 δολάρια.

Porsche 911 GT3 Cup από την Playmobil

5.014 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2018)

Μπορεί οι γιορτές να τέλειωσαν, αλλά εμείς παραμένουμε σε κλίμα δώρων και σας παρουσιάζουμε τη νέα Porsche 911 GT3 Cup της Playmobil, που υπόσχεται να συναρπάσει ακόμα και τα μεγάλα παιδιά…

Η Playmobil μυεί τα πιτσιρίκια στη χαρά των αγωνιστικών Porsche, δημιουργώντας το νέο σετ παιχνιδιού Porsche 911 GT3 Cup. Πρόκειται για μια πιστή αναπαραγωγή του οχήματος, το οποίο διαθέτει αναιρούμενη οροφή και «κανονικά» φώτα. Έρχεται με δύο φιγούρες και μια συλλογή από μέρη, όπως τα επιπλέον ελαστικά, τα εργαλεία, την καρό σημαία κ.α. Τα δύο σετ ελαστικών μάλιστα έχουν και διαφορετικό πέλμα, επιτρέποντας στα παιδιά να αλλάζουν τα slick σε βροχής ή το αντίθετο.
   
Πραγματικά η λεπτομέρεια εντυπωσιάζει για τα μέτρα ενός παιχνιδιού. Αναφέρουμε μεταξύ άλλων τα αυτοκόλλητα της Michelin, τους κόκκινους ιμάντες στις πόρτες, τους μονομπούλονους τροχούς και τόσα ακόμα. Το νέο σετ της GT3 Cup έρχεται σε συνέχεια της 911 Targa 4S από την Playmobil, ενώ αξίζει να αναφέρουμε την ανταγωνιστική Lego Technic και την 911 GT3 RS των 2.704 κομματιών. Το σετ Playmobil Porsche 911 GT3 Cup θα αρχίσει να πωλείται αυτό τον μήνα στις Η.Π.Α., όπου κοστίζει από 44,99 δολάρια.

Toyota
moto