Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς είναι φυσικά το Riviera μπλε χρώμα.

Το αυτοκίνητο έχει εξοπλιστεί ακόμα με νέο σύστημα εξάτμισης.

Porsche 911 με χρώμα για λίγους από την RWB

2.016 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2019)

Πόσοι θα βάφατε το αυτοκίνητό σας σε τέτοιο Riviera μπλε χρώμα; Πώς σας φαίνεται σε αυτή την Porsche 911;

Οι Porsche 911 που φτιάχνει ο οίκος Rauh-Welt-Begriff (RWB) τραβούν συχνά τα φώτα της δημοσιότητας είτε για καλό είτε για κακό λόγο αφού τα βελτιωτικά πακέτα που προσφέρει είναι αρκετά ακραία.

Η 911 που βλέπετε εδώ αποτελεί μια από τις καλές «στιγμές» της εταιρείας. Το αυτοκίνητο είναι κατασκευής του 1995 και κατασκευάστηκε από τον Vincent Wong της Forgestar Wheels σε συνεργασία με τον Αkira Νakai, τον άνθρωπο πίσω από τον οίκο RWB.
 
Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς είναι φυσικά το Riviera μπλε χρώμα με το οποίο έχει βαφεί από την LT Motorwerks στην Καλιφόρνια, ωστόσο το μάτι πέφτει αμέσως τόσο στο νέο bodykit της RWB όσο και στις ματ μαύρες M14 ζάντες των 18 ιντσών. Το αυτοκίνητο έχει εξοπλιστεί ακόμα με νέο σύστημα εξάτμισης με ανθρακονημάτινες απολήξεις, Rennline καλύμματα για τον κινητήρα σε κόκκινο χρώμα, KW V3 coilover, δαγκάνες Stoptech ST40 εμπρός και πίσω κ.α

Τέλος, όσον αφορά το εσωτερικό, η 911 της RWB λαμβάνει Μοmo τιμόνι, ειδικό roll cage, Rennline πεντάλ, μοναδικά καθίσματα και custom επιλογέα ταχυτήτων.
 

NEO TRAFIC
moto