6 φωτογραφίες »

Ένα νέο μπλε χρώμα κέρδισε μεταξύ άλλων η Lancia Ypsilon κατά την ανανέωσή της.

Πρεμιέρα για την ανανεωμένη Lancia Ypsilon

22.570 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2021)

Η Ypsilon παραμένει το μοναδικό μοντέλο που κατασκευάζει σήμερα η Lancia και πριν από λίγο η ιταλική εταιρεία παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση.


Η Lancia Ypsilon για μια ακόμα φορά διατηρεί τον γνωστό σχεδιασμό που μας έχει συνηθίσει, ωστόσο έχει λάβει μία ανασχεδιασμένη μάσκα, αλλά και νέους προβολείς που περιβάλλονται από λεπτά LED φώτα ημέρας. Οι πρόσθετες αλλαγές στο εξωτερικό μέρος περιλαμβάνουν μία νέα εισαγωγή αέρα στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα που θυμίζει χαμόγελο, αλλά και ένα νέο μπλε χρώμα.
 
Οι ήπιες ενημερώσεις της Ypsilon συνεχίζονται στην καμπίνα, καθώς οι αγοραστές θα βρουν ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 7 ιντσών και συμβατότητα Android Auto και Apple CarPlay. Το μοντέλο διαθέτει επίσης ένα νέο στάνταρ φίλτρο καμπίνας που συλλαμβάνει πάνω από 99% αλλεργιογόνα σωματίδια και μειώνει τον πολλαπλασιασμό μούχλας και βακτηρίων κατά περισσότερο από 98%.
 
Κάτω από το καπό, υπάρχει μια αναθεωρημένη γκάμα κινητήρων με λιγότερες εκπομπές ρύπων. Η εταιρεία δεν είναι πολλά για τις αλλαγές, ωστόσο υπάρχει ένα μοτέρ 1,2 λίτρων που προσφέρει 68 ίππους και 102 Nm ροπής, ενώ οι Ιταλοί μπορούν να επιλέξουν και έναν κινητήρα 900 κ. εκ. με 85 ίππους και 145 Nm ροπής. Τέλος διαθέσιμο είναι και ένα υβριδικό σύνολο, που συνδυάζει έναν 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,0 λίτρου με ηλεκτρικό μοτέρ, η συνδυαστική ισχύς του οποίου ανέρχεται στα 70 άλογα και τα 92 Nm ροπής. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 14,2 δευτερόλεπτά.
 
Η τιμή της ανανεωμένης Lancia Ypsilon ξεκινά στην αγορά της Ιταλίας, όπου και προσφέρεται από 15.100 ευρώ.

MERCEDES NEW RANGE
OPEL