6 φωτογραφίες »

Όπως και ο προκάτοχός του έτσι και το νέο Isuzu MU-X βασίζεται στο Pick-Up, D-Max.

Πρεμιέρα για το Isuzu MU-X, το «D-Max» SUV

4.826 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2020)

To ολοκαίνουργιο SUV, MU-X παρουσίασε η Isuzu, ένα μοντέλο που χαρακτηρίζεται ως η SUV έκδοση του Pick-Up D-Max.


Το νέο της SUV αποκάλυψε η Isuzu, με το MU-X να κάνει σε πρώτη φάση το ντεμπούτο του για την αγορά της Ταϊλάνδης, αντικαθιστώντας το προηγούμενο μοντέλο που ήταν διαθέσιμο τα τελευταία επτά χρόνια. Το δεύτερης γενιάς Isuzu MU-X θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου στη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας προτού φτάσει σε άλλες αγορές στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας, αλλά και στην Αυστραλία.
 
Όπως και ο προκάτοχός του έτσι και το νέο Isuzu MU-X βασίζεται στο Pick-Up D-Max, ειδικότερα το μοντέλο τρίτης γενιάς που κυκλοφόρησε πέρυσι.  Ως αποτέλεσμα, η ισχύς προέρχεται από τον ίδιο τετρακύλινδρο turbo diesel κινητήρα 1,9 λίτρων με απόδοση 150 ίππους στις 3.500 σ.α.λ. και ροπή 350 Nm στις 1.800-2600 σ.α.λ. Το εν λόγω μοτέρ συνδυάζεται με εξατάχυτο χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο και κίνηση μόνο στον πίσω άξονα.
 
Αυτοί που επιθυμούν τετρακίνητη έκδοση έχουν στη διάθεσή του τον 3,0 λίτρων turbo κινητήρα πετρελαίου με ισχύ 190 ίππων στις 3.600 σ.α.λ. και 450 Nm ροπής στις 1.600 - 2.600 σ.α.λ. Ο κινητήρας προσφέρεται αποκλειστικά με το εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση.
 
Εξωτερικά η Isuzu έχει δώσει στο μοντέλο μία επιβλητική και σύγχρονη εμφάνιση στο SUV, ενώ το εσωτερικό σε ένα βαθμό μοιάζει αρκετά με το D-Max ωστόσο έχει στη διάθεσή του περισσότερο εξοπλισμό και φυσικά αρκετά τεχνολογικά συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού.

Mercedes
moto