Η ψηφιακή πρόταση του kolesa.ru για το νέο Golf GTI.

Προ των πυλών το νέο VW Golf GTI

6.052 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2019)

Οι φήμες για το τι καινούριο θα φέρει το επόμενο Golf GTI έχουν πάρει φωτιά.

To oλοκαίνουριο όγδοης γενιάς Golf παρουσιάστηκε πρόσφατα με την Volkswagen να διαρρέει πως οι εκδόσεις επιδόσεων του γερμανικού best-seller δεν θα αργήσουν να έρθουν στο φως.

Το ρωσικό site θέλησε να εκμεταλλευτεί την μεγάλη αναμονή και για αυτό παρουσίασε την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η GTI έκδοση του νέου Golf στηριζόμενη στα νέα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το μοντέλο αλλά και στο προηγούμενο Golf GTI.

Η εξωτερική εμφάνισή του γίνεται εδώ πιο σπορ χάρη στην προσθήκη κόκκινων λεπτομερειών στον πρόβολο και μέσω του νέας σχεδίασης προφυλακτήρα που ενσωματώνει στις άκρες του νέα φωτιστικά σώματα. Στο πλάι, καινούριες ζάντες δίνουν το παρών ενώ μικρές και διακριτικές είναι οι πλαϊνές ποδιές. Στο πίσω μέρος, το μάτι δεν γίνεται να μην πέσει πάνω στις δύο χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης.

Στο μηχανοστάσιο θα βρίσκεται ο 4κύλινδρος 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας με κωδικό ΕΑ888 που στην «απλή» έκδοση GTI θα αποδίδει 255 άλογα και στην GTI TCR έως και 295 ίππους. Η GTI TCR έκδοση θα αντικαταστήσει πιθανότατα την GTI Performance. Αλλαγές στα κιβώτια δεν θα υπάρξουν, κάτι που σημαίνει πως θα προσφέρεται τόσο ένα 6άρι μηχανικό όσο και ένα 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη. Φυσικά, είναι λογικό το νέο Golf GTI να λάβει πιο σφικτή ανάρτηση αλλά και πιο ικανό σύστημα πέδησης.

Η επίσημη παρουσίασή του αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2020.
 

ELASTIKA 2024
OPEL