Στόχος της να επαναφέρει τα Zonda στην κατάσταση που βρίσκονταν όταν βγήκαν από το εργοστάσιο

Πρόγραμμα αποκατάστασης η Pagani

2.101 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2017)

Την δική της υπηρεσία αποκατάστασης supercar θα δημιουργήσει η Pagani, στοχεύοντας να ανακαταστευάζει πλέον η ίδια τα παλιά της μοντέλα που έχουν ανάγκη από μια τέτοια διαδικασία.

Το πρόγραμμα που θα τρέξει η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία επικεντρώνεται κυρίως στα πρώτα μοντέλα της εταιρείας, και ονομάζεται Pagani Rinascimento.

Στόχος του είναι να επαναφέρει τα Zonda όσο το δυνατόν πλησιέστερα στην κατάσταση που βρίσκονταν όταν κατασκευάστηκαν. Μάλιστα η εταιρεία υπόσχεται πως κάθε κομμάτι θα «παρατηρείται, εξετάζεται και αποκαθίσταται έτσι ώστε να επιστρέφει στην τέλεια και αυθεντική μίξη τέχνης και τεχνολογίας».
Επιπλέον, κατά την διάρκεια της αποκατάστασης, η Pagani θα καταγράφει την όλη διαδικασία. Οι φωτογραφίες, τα έγγραφα και τα τεχνικά δεδομένα θα παραδίδονται από την εταιρεία στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, δίνοντάς του την δυνατότητα να αποδείξει την φροντίδα που έχει λάβει  το αμάξι σε κάποιον μελλοντικό αγοραστή.

Από την ίδρυσή της το 1999, η Pagani έχει κατασκευάσει 137 κομμάτια του Zonda, κάποια εκ των οποίων υπολογίζεται ότι έχουν διανύσει πάνω από 100.000 χιλιόμετρα. «Το να φέρεις πίσω το φως και το αρχικό μεγαλείο αυτών των αριστουργημάτων είναι μία ευχαρίστηση καθώς και μία μεγάλη ευθύνη» δήλωσε ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας Horacio Pagani. «Οι πελάτες μας βασίζονται σε εμάς καθώς είμαστε οι μόνοι στον κόσμο που μπορούμε να αναδημιουργήσουμε και να αποκαταστήσουμε τα Pagani καθώς βγήκαν από το ατελιέ μας. Θέλουμε να δώσουμε στους πελάτες μας τον ίδιο ενθουσιασμό που είχαν και την πρώτη φορά, όταν αγόρασαν το αυτοκίνητο» πρόσθεσε.
 
 

CORAL GAS PASXA
skoda