Ο Mick Schumacher.

Προτίμησε την Ferrari ο Mick Schumacher

2.421 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2019)

Mε τα καλύτερα λόγια μίλησαν για τον Mick oι Vettel, Μattia Binotto αλλά και ο Luigi Mazzola, ένας από τους μηχανικούς που συνεργαζόταν στενά με τον Michael. Δείτε τι είπαν.

Τον Mick Schumacher στην Ferrari καλωσόρισε ο Sebastian Vettel, με το που έγινε γνωστό πως 19χρονος γιος του «θρύλου», υπέγραψε συμφωνία με την ιταλική φίρμα να συμμετάσχει στο πρόγραμμα ανάπτυξης ταλέντων της Scuderia.

O Vettel δήλωσε συγκεκριμένα: «Eίναι σπουδαίο για αυτόν. Ελπίζω να μείνει κοντά μας για πολύ καιρό και μια μέρα να οδηγήσει μαζί μου ή ίσως να πάρει την θέση μου όταν σταματήσω κάποια μέρα. Όταν συμμετείχα για πρώτη φορά στο Race of Champions ήμουν δίδυμο με τον Michael και θυμάμαι πόσο τον θαύμαζα. Σήμερα είμαι εδώ με τον γιο του. Είμαι σίγουρος πως θα ήταν περήφανος για τον Μick»
 
Το νέο αφεντικό της ομάδας στην F1 Mattia Binotto γνωρίζει τον Mick από μωρό ενώ ο Luigi Mazzola, ένας από τους μηχανικούς που συνεργαζόταν στενά με τον Michael δήλωσε: «Eίναι απίστευτη ιστορία. Ο Mick έχει αποδείξει την αξία του και αξίζει να βρίσκεται στην ακαδημία. Είμαι χαρούμενος που η Ferrari κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του και να μην πάει στη Mercedes.»

Ο Mick Schumacher θα τρέξει στην Formula 2 και πολύ πιθανόν να κάνει κάποιες δοκιμές με μονοθέσιο της F1 είτε με την Ferrari είτε με τις Sauber ή την Haas.»
 

Hyundai
OPEL