Εμφανισιακά, οι αλλαγές είναι μικρές.

Η ανανεωμένη Skoda Superb αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Πρώτες εικόνες της ανανεωμένης Skoda Superb

3.080 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2019)

Διαβάστε όλα τα πρώτα στοιχεία που γίνονται γνωστά για την ανανεωμένη Superb.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες της ανανεωμένης Superb που αναμένεται να αποκαλυφθεί σύντομα. Για να είμαστε ακριβείς, στις παραπάνω φωτογραφίες βρίσκεται κινεζική έκδοση της Superb facelift, που πάντως σύμφωνα με πηγές από την Τσεχία, δεν έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με αυτή που θα έρθει στα μέρη μας.

Εμφανισιακά, οι αλλαγές είναι μικρές και αφορούν την σχεδίαση των εμπρός κυρίως φωτιστικών σωμάτων ενώ ελαφρώς ανανεωμένη είναι η γνωστή γρίλια της μάρκας και τα μικρά φώτα LED χαμηλά. Στο πίσω μέρος, η θύρα του πορτ-μπαγκάζ δεν θα φέρει πάνω της το έμβλημα της μάρκας αλλά τα γράμματα «SKODA» ενώ διαφορετικός είναι ο πίσω διαχύτης.
 
Οι πληροφορίες από την Τσεχία κάνουν λόγο πως η Skoda θα παρουσιάσει και την Combi Scout έκδοση του μοντέλου που θα εξοπλίζεται με τον 1.500άρη TSI στην βενζίνη και με 2λιτρο TDI με το σύστημα τετρακίνησης να προσφέρεται προαιρετικά. Αν και οι φήμες αναφέρουν πως για το σεντάν, η παλέτα των μηχανικών συνόλων θα παραμείνει ίδια, πολύ πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο να λανσαριστεί αργότερα μέσα το 2019 και μια plug-in υβριδική έκδοση του μοντέλου σε συνδυασμό με έναν τετρακύλινδρο 1.400άρη TSI βενζίνης.

Ο εσωτερικός διάκοσμος από την πλευρά του θα εκμοντερνιστεί σημαντικά με καλύτερο φινίρισμα και πιο εξελιγμένο σύστημα infotainment και πιο πλούσιο εξοπλισμό.

Η ανανεωμένη Skoda Superb αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες με το πιθανότερo σενάριo να κάνει λόγο πως θα κάνει ντεμπούτο στην Γενεύη.
 

Mercedes
moto