Η διάταξη στο εσωτερικό, με τον ψηφιακό πίνακα στο κέντρο του ταμπλό, ακριβώς πάνω από την οθόνη αφής 7 της κεντρικής κονσόλας, δημιουργεί ένα φουτουριστικό σύνολο.

Οι μεγάλες θήκες κάνουν την εμφάνισή τους ακόμα και στην κονσόλα μεταξύ των καθισμάτων.

Τα μεγάλα φινιστρίνια στα πλαϊνά με το πανοραμικό παρμπρίζ που επιμηκύνεται θα αφήσουν άπλετο φως να εισέλθει στην καμπίνα.

Εσωτερικό: Φουτουριστικό και φωτεινό

37.700 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2017)

Οι σχεδιαστές του Grand C4 Picasso όπως αποδεικνύεται δεν έχουν τσιγκουνευτεί καθόλου τις γυάλινες επιφάνειες, προσφέροντας σε οδηγό κι επιβάτες ένα φωτεινό εσωτερικό. Τα μεγάλα φινιστρίνια στα πλαϊνά με το πανοραμικό παρμπρίζ θα αφήσουν άπλετο φως να εισέλθει στην καμπίνα. Η διάταξη στο εσωτερικό του μοντέλου που δοκιμάσαμε, με τον ευμεγέθη πανοραμικό ψηφιακό πίνακα 12 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό, ακριβώς πάνω από την οθόνη αφής 7 ιντσών της κεντρικής κονσόλας, δημιουργεί ένα μοντέρνο και φουτουριστικό σύνολο. Τα χαρακτηριστικά αυτά ενισχύονται από την μικρή παρουσία μπουτόν, αφού οι περισσότερες παράμετροι του αυτοκινήτου, όπως ο κλιματισμός, αλλά και το σύστημα πολυμέσων Connect Nav ελέγχονται μέσω της οθόνης. Παράλληλα οι Γάλλοι επικεντρώθηκαν αρκετά στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό με μαλακό στην αφή υλικό και τοποθετώντας δερμάτινο τιμόνι, προσέχοντας παράλληλα να μην υπάρχουν αστοχίες στη συναρμογή ή στο φινίρισμα.   Τέλος όσον αφορά στα συστήματα υποβοήθησης που θα συναντήσουμε στο γαλλικό μοντέλο, το «παρών» δηλώνουν μεταξύ άλλων το σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης, το Active Safety Brake, καθώς και το σύστημα προειδοποίησης για ακούσια αλλαγή λωρίδας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

peugeot
4green