• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μία πιο καυτή έκδοση του νέου Ford Focus εντοπίστηκε από κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για το νέο Focus ST.

Φήμες θέλουν το μοντέλο να παίρνει ισχύ από ένα υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.5 λίτρων.

Το Focus ST θα επωφεληθεί ενός ισχυρότερου συστήματος πέδησης αλλά και σπορ ανάρτησης.

Πρώτη εμφάνιση του νέου Ford Focus ST

2.418 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/4/2018

Μία πιο "καυτή" έκδοση του νέου Ford Focus εντοπίστηκε από κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς. Δείτε περισσότερα.

FORD: Puma Ecoboost Hybrid, με Fοrd Online Bonus

Ένα καμουφλαρισμένο Ford Focus τέταρτης γενιάς εντοπίστηκε να πραγματοποιεί δοκιμές στο Nurburgring και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για το νέο Focus ST.
 
Πως προκύπτει αυτό; Μπορεί το καμουφλάζ να βρίσκεται παντού, ωστόσο η ισχυρότερη έκδοση του Focus, η RS, αναμένεται να έχει ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση. Έτσι βλέποντας τον εμπρόσθιο και οπίσθιο προφυλακτήρα, αλλά και τις πλευρικές ποδιές, όλα αυτά συνηγορούν πως το μοντέλο που δοκιμάζεται στην «πράσινη κόλαση» πρόκειται για το ST.
Αναφορικά με τον κινητήρα καμία πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, ωστόσο φήμες θέλουν το μοντέλο να παίρνει ισχύ από ένα υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.5 λίτρων που θα προσφέρει περίπου 265 ίππους, ενώ μέσα του εξωτερικού αναφέρουν  πως πιθανή είναι και η προσφορά ενός πετρελαιοκινητήρα, με τις δύο επιλογές να συνδέονται με εξάρι μηχανικό κιβώτιο, ενώ θα δίνεται και η επιλογή ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ ταχυτήτων.
 
Από κει και πέρα λογικά το Focus ST θα επωφεληθεί ενός ισχυρότερου συστήματος πέδησης αλλά και σπορ ανάρτησης. Τέλος αναφορικά με το πότε θα φτάσει το μοντέλο στις αγορές γίνεται λόγος πως κάτι τέτοιο θα συμβεί το 2019, ενώ ένα χρόνο μετά θα ακολουθήσει το ισχυρότερο Focus RS.     

101 διαθέσιμα άρθρα για FORD  FOCUS

Tags: FORD FOCUS