Πρώτο teaser της ανανεωμένης Skoda Octavia

Πρώτο teaser της ανανεωμένης Skoda Octavia

2.231 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2024)

- Προ των πυλών η ανανεωμένη Skoda Octavia.
- Πρώτη teaser εικόνα του μοντέλου.
- Με δύο οθόνες και μπόλικη τεχνολογία.
- Διατηρεί την ίδια γκάμα κινητήρων.

Προ των πυλών η ανανεωμένη Skoda Octavia

Η Skoda προετοιμάζεται για να προσφέρει μία ανανέωση στην Octavia και η πρώτη teaser εικόνα έκανε την εμφάνισή της, παρουσιάζοντας το εμπρόσθιο μέρος του μοντέλου, αν και κρυμμένο κάτω από ένα σεντόνι. Το best-seller οικογενειακό της τσεχικής μάρκας αναμένεται να αποκτήσει φρεσκαρισμένη εξωτερική εμφάνιση και ισχύ που θα προέρχεται από κινητήρες βενζίνης, diesel αλλά και υβριδικά σύνολα.

Πρώτη teaser εικόνα του μοντέλου

Επί τους παρόντος δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για το εξωτερικό μέρος, ωστόσο από το teaser βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media φαίνεται πως οι προβολείς θα είναι ανασχεδιασμένοι. Το ίδιο θα συμβεί και με τις εισόδους αέρα αλλά και τους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω, στοιχείο που προέρχεται από τις εικόνες των δοκιμαστών πρωτότυπων που έχουν εντοπιστεί στους δημόσιους δρόμους το προηγούμενο διάστημα.

Με δύο οθόνες και μπόλικη τεχνολογία

Στο εσωτερικό της φρεσκαρισμένης Octavia περιμένουμε να δούμε άφθονη τεχνολογία. Δύο οθόνες, μία για το infotainment (με συνδεσιμότητα Android Auto και Apple CarPlay) και μία ως ψηφιακός πίνακας οργάνων θα είναι παρούσες. Ταυτόχρονα το μοντέλο θα διατηρήσει και τα παραδοσιακά μπουτόν για κάποιες από τις λειτουργίες των συστημάτων του. Δεν αποκλείεται η Skoda να εμπλουτίσει την γκάμα των ταπετσαριών με περισσότερες επιλογές.   

Διατηρεί την ίδια γκάμα κινητήρων

Από κει και πέρα, αναφορικά με τα κινητήρια σύνολα, η Octavia και μετά την ανανέωση θα συνεχίσει να εξοπλίζεται με κινητήρες βενζίνης και diesel, ενώ το παρών στην γκάμα του τσεχικού μικρομεσαίου θα συνεχίζει να δίνει και η επιλογή Plug-in υβριδικού (PHEV) συστήματος κίνησης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
EUROINS PASXA
skoda