2 φωτογραφίες »

Όταν θα κάνει πρεμιέρα του Elantra N αυτόματα θα βρεθεί πάνω από το Elantra N Line στη γκάμα της εταιρείας.

Πρώτο teaser του Hyundai Elantra Ν (+vid)

1.820 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2020)

Το νέο Hyundai Elantra θα αποκτήσει μία κορυφαία Ν έκδοση και η κορεατική μάρκα για πρώτη φορά μας έδωσε την πρώτη «γεύση» του ισχυρού μοντέλου μέσω ενός teaser βίντεο.

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από τη στιγμή που η Hyundai προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση του νέου Elantra N TCR και ένα βίντεο αναφορικά με το επερχόμενο αγωνιστικό μοντέλο της εταιρείας αποτέλεσε παράλληλα το πρώτο teaser βίντεο του επερχόμενου Hyundai Elantra Ν, δηλαδή της ισχυρής οδικής έκδοσης του κορεατικού σεντάν.
 
Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς, ενώ όλο το βίντεο καταπιάνεται με το Elantra N TCR, στα τελευταία δευτερόλεπτα ανοίγει μια γκαραζόπορτα, πίσω από την οποία περιμένει το Elantra N που γίνεται καπνός αμέσως μετά. Φυσικά το μοντέλο είναι γεμάτο από καμουφλάζ, ωστόσο αυτό που έχει πρωτεύονται ρόλο είναι η επιβεβαίωση πως το τμήμα Ν της Hyundai ετοιμάζει ένα ακόμα μοντέλο.
 
Όταν θα κάνει πρεμιέρα του Elantra N αυτόματα θα βρεθεί πάνω από το Elantra N Line στη γκάμα της εταιρείας. Φυσικά το μοντέλο θα λάβει όλα τα απαραίτητα εξωτερικά χαρακτηριστικά που έχουμε δει και στα υπόλοιπα αντίστοιχα αυτοκίνητα, ενώ η ισχύς των 275 ίππων θα προέρχεται από το γνωστό 2λιτρο κινητήρα βενζίνης. Η κίνηση θα οδηγείται στους μπροστά τροχούς είτε μέσω ενός εξατάχυτου χειροκίνητου είτε ενός οκτατάχυτου αυτόματου διπλού συμπλέκτη.
 
Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί η ημερομηνία αποκάλυψης του Hyundai Elantra Ν, το οποίο πιθανότατα θα συστηθεί στο κοινό του, είτε στο τέλος του τρέχοντος έτους, είτε το 2021.
 

MERCEDES NEW RANGE
OPEL