Πώς να αγοράσεις Ford με όφελος έως 9.700 ευρώ

73.741 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2023)
Πώς να αγοράσεις Ford με όφελος έως 9.700 ευρώ

Η Ford Ελλάδας κάνει ακόμα πιο δελεαστική την απόκτηση ενός Puma, Fiesta, Focus, Kuga, Mustang Mach-e ή Explorer προσφέροντας 5 χρόνια εγγύηση, χρηματοδοτικά προγράμματα με επιτόκιο από 2,99% και συνολικό όφελος που αγγίζει έως και τα 9.700 ευρώ.

Χρηματοδοτικά Ford με επιτόκιο από 2,99%

Η Ford έκλεισε την περασμένη χρονιά έχοντας στο ενεργητικό της λίγες περισσότερες από 5.000 πωλήσεις, που αντιστοιχούν σε μερίδιο 4,4% της ελληνικής αγοράς, με 3.578 εξ αυτών να αφορούν επιβατικά μοντέλα. Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των Ελλήνων αγοραστών, η Ford προσφέρει σήμερα μέσω της Ford Finance μια νέα γκάμα ευέλικτων χρηματοδοτικών προγραμμάτων με ονομαστικό επιτόκιο από 2,99%, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη και συμφέρουσα την επιλογή οποιουδήποτε μοντέλου της αμερικανικής φίρμας.

Σημειώστε, μάλιστα, πως αυτό το διάστημα η Ford έχει ετοιμοπαράδοτα το ανανεωμένο Focus, το Kuga με θερμικούς κινητήρες, και το Puma στην έκδοση Ruby, ενώ και τα Puma ST-Line X και Mustang Mach-e έχουν χρόνο αναμονής περί τους 3 μήνες.

Δείτε εδώ όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς!

Όφελος έως 9.700 ευρώ και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford

Θέλοντας να καταστήσει ακόμα πιο εύκολη και συμφέρουσα την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου της γκάμας Ford, από τα Fiesta, Puma και Focus έως τα Kuga, Explorer και Mustang Mach-e, η Ford Motor Ελλάς προσφέρει μέσω της Ford Finance μια νέα και ολοκληρωμένη γκάμα χρηματοδοτικών προγραμμάτων για όλους τους πελάτες λιανικής που εξασφαλίζουν μοναδική ευελιξία και προνόμια και μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις ανάγκες τους.

Σημείο αναφοράς των νέων προγραμμάτων είναι το σταθερό ονομαστικό επιτόκιο, το οποίο ξεκινά από μόλις 2,99% εξασφαλίζοντας στους πελάτες μια χαμηλή μηνιαία δόση, ανεξάρτητα από το μοντέλο που θα επιλέξουν. Ταυτόχρονα, τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance προσφέρουν χαμηλή προκαταβολή που ξεκινά από το 15% της αξίας του αυτοκίνητου, σε συνδυασμό με περίοδο αποπληρωμής με διάρκεια έως και 84 μήνες, έτσι ώστε κάθε αγοραστής να βρει το πακέτο που ταιριάζει ιδανικά στις προσωπικές του ανάγκες και προτιμήσεις.

Τα νέα προγράμματα χρηματοδότησης της Ford Finance προσφέρουν τεράστιο όφελος στους εν δυνάμει αγοραστές, που φτάνει έως και τα 9.700 ευρώ και πιο συγκεκριμένα: 

  • Fiesta: Όφελος από 1.500 έως 2.200 ευρώ
  • Puma: Όφελος από 1.800 έως 2.600ευρώ
  • Focus: Όφελος από 1.900 έως 2.800 ευρώ
  • Kuga: Όφελος από 2.500 έως 3.600 ευρώ
  • Mustang Mach-e: Όφελος από 4.400 έως 6.400 ευρώ
  • Explorer: Όφελος από 6.600 έως 9.700 ευρώ

Επιπλέον όλων των παραπάνω, η Ford προσφέρει για τα επιβατικά μοντέλα της γκάμας, εκτός των Mustang και Explorer, 5ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect ενισχύοντας το αίσθημα σιγουριάς, εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης το οποίο θα απολαμβάνουν οι πελάτες της για πολλά χρόνια μετά την αγορά.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εγγύηση 5 ετών της Ford Protect είναι πλήρως μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση, ενώ όλες οι εργασίες επισκευών που πραγματοποιούνται στο Επίσημο Δίκτυο Ford στα πλαίσιά της, εκτελούνται αποκλειστικά από εξειδικευμένους τεχνικούς και μηχανικούς της εταιρείας, χρησιμοποιώντας σε όλες τις περιπτώσεις γνήσια ανταλλακτικά Ford, καθώς και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, γεγονός που έρχεται να αυξήσει ακόμα περισσότερο την αξία μεταπώλησης των μοντέλων Ford.

Συνέχεια του άρθρου >>>
KINOUMAI HLEKTRIKA 3
ΜΟΤΟ