Πηγής έμπνευσης για μία Pick-Up έκδοση αποτέλεσε το Range Rover Velar.

Range Rover Velar και σε Pick-Up;

2.558 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2018)

Πηγής έμπνευσης για μία Pick-Up έκδοση αποτέλεσε το Range Rover Velar με το τελικό σχέδιο να έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Υπεύθυνος για το έργο αυτό είναι ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Rain Prisk, ο οποίος προσάρμοσε μία καρότσα στο βρετανικό SUV, αλλάζοντάς του έτσι κατηγορία. Όπως μπορούμε να δούμε, σχεδιαστικά το εμπρόσθιο μέρος δεν διαφοροποιείται σε σχέση με το κανονικό Velar, ωστόσο βλέπουμε πως στη γρίλια έχουν εγκατασταθεί δύο επιπλέον φωτιστικά σώματα με «Χ» γραφικά.
 
Πηγαίνοντας προς τα πίσω βλέπουμε τα ελαφρώς διευρυμένα φτερά να είναι «ντυμένα» με ένα πλαστικό προστατευτικό, ενώ οι πελώριες ζάντες συνδυάζονται με off-road ελαστικά, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το εντελώς νέο πίσω μέρος με την καρότσα που καθιστά το φανταστικό μοντέλο ως ένα ισχυρό Pick-Up.
Η λογική λέει πως οι άνθρωποι της Land Rover δεν σκοπεύουν να δημιουργήσουν κάτι τέτοιο, ωστόσο μιας που αναφερθήκαμε στο Range Rover Velar, να πούμε πως σύμφωνα με κατασκοπευτικές εικόνες αλλά και βίντεο που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, η Land Rover έχει στα σκαριά μια έκδοση SVR, για το Range Rover Velar.
 
Φήμες κάνουν λόγο πως το Velar SVR, το οποίο θα καθίσει στην κορυφή των εκδόσεων θα έρθει παίρνοντας ισχύ από ένα V8 5.0 λίτρων υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με κομπρέσορα, ο οποίος θα του προσφέρει ισχύ αντίστοιχη των 580 ίππων περίπου.

NEO TRAFIC
moto