6 φωτογραφίες »

SEAT Leon Plug-in Vs Toyota Corolla Hybrid

110.944 Επισκέψεις στο άρθρο (29/7/2021)

Το Plug-in υβριδικό SEAT Leon 1,4 e-Hybrid των 204 ίππων αντιμετωπίζει ένα αυτοφορτιζόμενο και σαφώς πιο προσιτό υβριδικό, τη 2λιτρη Toyota Corolla των 184 ίππων σε μια μάχη μοντέρνας τεχνολογίας, δυναμικών επιδόσεων και χαμηλής κατανάλωσης.

Δύο μικρομεσαία οικογενειακά χάτσμπακ, που καταφέρνουν να συνδυάσουν τις ζωηρές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση, αλλά και που εμφανίζουν μια σημαντική διαφορά: Το SEAT Leon 1,4 e-Hybrid είναι υβριδικό που μπαίνει στην πρίζα και έχει έως 60 χλμ. ηλεκτρική αυτονομία, ενώ η Toyota Corolla με το 2λιτρο υβριδικο σύστημα και την μικρή αυτοφορτιζόμενη μπαταρία χρησιμοποιεί επικουρικά τον ηλεκτροκινητήρα. Διαφορά υπάρχει και στην τιμή φυσικά μιας και οι μπαταρίες κοστίζουν. Έτσι το αντικειμενικά όμορφο νέο SEAT Leon στη βασική εκδοση Χcellence κοστίζει 33.490 ευρώ, που όμως με το τρέχον προωθητικό πρόγραμμα της αντιπροσωπείας «πέφτει» στα 30.990 ευρώ. Οι τιμές της «καλής» υβριδικής Toyota Corolla (υπάρχει και η 1,8 με 122 άλογα) ξεκινούν αρκετά χαμηλότερα, αφού η έκδοση Style κοστίζει 26.170 ευρώ με την τρέχουσα προσφορά. Εξοπλιστικά και τα δύο μοντέλα διαθέτουν πληρέστατο πακέτο ασφαλείας και όλες τις σύγχρονες ανέσεις με το Leon να διαφοροποιείται διαθέτοντας και έναν κεντρικό αερόσακο ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα (η Corolla διαθέτει έναν για τα γόνατα του οδηγού).

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εσωτερικό: Μοντέρνα, γεροδεμένα και high-tech, αλλά με μικρά πορτ-μπαγκάζ
Τα εσωτερικά και των δύο μοντέλων διακρίνονται για τη στιβαρή και ποιοτική κατασκευή τους, με τα επίπεδα της συναρμογής να βρίσκονται σε υψηλά στάνταρ και το φινίρισμά τους να μην διαθέτει κάποια χτυπητή ατέλεια.

Το ευρύχωρο και πρακτικό εσωτερικό του 
SEAT Leon e-Hybrid είναι μοντέρνο, πλήρως ψηφιοποιημένο και καλοφτιαγμένο. Φυσικά υπάρχουν λεπτομέρειες και κουμπιά που δηλώνουν τη χρήση Plug-in τεχνολογίας.

Το ευρύχωρο και πρακτικό εσωτερικό του SEAT Leon e-Hybrid είναι μοντέρνο, πλήρως ψηφιοποιημένο και καλοφτιαγμένο. Φυσικά υπάρχουν λεπτομέρειες και κουμπιά που δηλώνουν τη χρήση Plug-in τεχνολογίας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center