SEAT: Σκέψεις να γίνει εταιρεία κινητικότητας από το 2029

SEAT: Σκέψεις να γίνει εταιρεία κινητικότητας από το 2029

1.467 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2022)

Μάρκα κινητικότητας θα μπορούσε να γίνει η SEAT στο μέλλον, με τον πρόεδρο της εταιρείας, Thomas Schäfer να λέει ότι εξακολουθούν να επεξεργάζονται ένα νέο σχέδιο για την ισπανική λαοφιλή φίρμα!

Συνεχίζει αγέρωχη αλλά με άλλη προσέγγιση

Η SEAT από το 1990 ανήκει στον Όμιλο Volkswagen, ο οποίος από το 2018 κατέστησε την CUPRA μία αυτόνομη εταιρεία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως δε… φοβάται να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές. Το ίδιο είναι πολύ πιθανό να συμβεί μελλοντικά και για την SEAT, προκειμένου να επικεντρωθεί σε άλλους τομείς κινητικότητας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ψάχνεται ο επικεφαλής της SEAT

Την είδηση αυτή γνωστοποίησε με δηλώσεις του σε βρετανικά Μέσα ενημέρωσης ο πρόεδρος της SEAT και Διευθύνων Σύμβουλος της Volkswagen, Thomas Schäfer. Ο ισχυρός άντρας μιλώντας για το θέμα είπε συγκεκριμένα: «Δεν σκοτώνουμε τη SEAT. Απλώς πρέπει να αποφασίσουμε για το μέλλον της. Η εταιρεία είναι μια χαρά μέχρι το 2028 ή το 2029».

Εταιρεία κινητικότητας ή value for money φίρμα

Τι θα συμβεί όμως από το 2029 και μετά; Ο Schäfer είπε ότι η SEAT θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια μάρκα κινητικότητας στο ίδιο πνεύμα με τη νεοσύστατη μάρκα Mobilize της Renault. Δηλαδή να γίνει μια φίρμα αποκλειστικά ηλεκτρική που θα επανασχεδιάσει την κινητικότητα, προσφέροντας έξυπνες λύσεις για μεταφορές ή μετακινήσεις χωρίς εκπομπές ρύπων. Παράλληλα ο Schäfer είπε ότι βλέπει την SEAT ως την οικονομική μάρκα του Ομίλου, μέσω της οποίας θα προσέλθουν καινούργιοι πελάτες.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
SEAT