• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Ψηφιακό σχέδιο για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το Kia CV στην έκδοση παραγωγής.

Σε δοκιμές το Kia CV

6.609 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/1/2021

Το Imagine concept της Kia που προκάλεσε το ενδιαφέρον του κοινού χάρη στην φουτουριστική του σχεδίαση θα μπει σύντομα σε παραγωγή. Μέσα στο 2021 η παρουσίασή του.

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ: Βρες ΕΔΩ τιμές, νέα μοντέλα, κόστος χρήσης & όλα όσα πρέπει να ξέρεις


Δοκιμές πάνω σε ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο κάνει αυτή την στιγμή η Kia σε πραγματικές συνθήκες, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για την έκδοση παραγωγής του Imagine By Kia concept που ωστόσο θα πάρει δάνειο στοιχεία και από ένα ακόμη πρωτότυπο της φίρμας, το Futuron.

H Kia εργάζεται πυρετωδώς πάνω στην κατασκευή μιας σειράς από ηλεκτροκίνητα μοντέλα. Μέχρι στιγμής έχει ήδη παρουσιάσει τα ηλεκτρικά Niro και Soul, ενώ διαθέτει επίσης το Niro και το Optima σε Plug-in υβριδική έκδοση.

Το επόμενο ηλεκτρικό της Kia ωστόσο δεν θα είναι μια ηλεκτρική έκδοση ενός μοντέλου που βρίσκεται ήδη προς πώληση αλλά ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο που θα βασίζεται στην E-GMP πλατφόρμα του νοτιοκορεάτικου ομίλου που θα χρησιμοποιηθεί επίσης για το Hyundai Ioniq 5. Το νέο ηλεκτρικό θα προσφέρει αυτονομία 500 χιλιομέτρων και θα φορτίζεται μέσα σε 20 λεπτά.

Μετά το Kia CV, όπως λέγεται πως θα ονομαστεί το νέο ηλεκτρικό της μάρκας, θα ακολουθήσουν και άλλα αυτοκίνητα με αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο. Το CV θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2021, λίγους μήνες μετά το ντεμπούτο του Ιοniq 5.