Σε δοκιμές υπό βροχή η Mercedes-AMG One

2.234 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2021)

Το υπεραυτοκίνητο της Mercedes συνεχίζει να δοκιμάζεται υπό καταρρακτώδη βροχή, την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ερχομός του θα καθυστερήσει και άλλο.

Το φθινόπωρο του 2017 η Mercedes-AMG τράβηξε όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της όταν παρουσίασε το πρωτότυπο Project One. Τώρα, τέσσερα χρόνια αργότερα, η έκδοση παραγωγής του υβριδικού υπερ-αυτοκινήτου μπορεί να έχει παρουσιαστεί, ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η Mercedes θα χρειαστεί και άλλο χρόνο μέχρι να βρουν τους νέους τους κατόχους.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Καθυστερεί ο ερχομός του
Σύμφωνα με το Mercedes-fans.de, η AMG δεν πρόκειται να παραδώσει νέα αυτοκίνητα μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2022 γιατί πρέπει να διορθώσει κάποια προβλήματα που έχουν προκύψει κατά την διάρκεια των δοκιμών, κυρίως λόγω των σκληρών κανονισμών για τις εκπομπές ρύπων αλλά και επειδή, οι μηχανικοί της φίρμας πρέπει να βρουν τρόπο να κάνουν το κινητήριο σύνολο της F1 κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Με τουλάχιστον 1.000 άλογα
Για αυτούς που δε θυμούνται να πούμε πως η ισχύς του hypercar προέρχεται από τον 1,6 λίτρων V6 κινητήρα που αποδίδει περί τους 700 ίππους, ο οποίος όμως συνδυάζεται με 4 ηλεκτροκινητήρες. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε η συνολική ισχύς θα ξεπερνά τα 1.000 άλογα. Υπεύθυνο για τη μετάδοση της κίνησης είναι το κιβώτιο 8 σχέσεων AMG Speedshift, που συνεργάζεται με το σύστημα τετρακίνησης AMG Performance 4MATIC+. Όσον αφορά δε στην ανάρτηση του μοντέλου, έχει γίνει χρήση πολλαπλών συνδέσμων σε συνδυασμό με πλήρως ρυθμιζόμενες coilover αναρτήσεις. Στον τομέα των επιδόσεων, το hypercar θα βλέπει τα πρώτα 200 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 6 δλ. όπως ισχυρίζεται η γερμανική φίρμα, ενώ η τελική του ταχύτητα θα ξεπερνά τα 350 χλμ./ώρα.
 
Η Mercedes-AMG One συνελήφθη να δοκιμάζεται πρόσφατα κοντά στο Nurburgring υπό καταρρακτώδη βροχή, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video. Ανυπομονούμε να το δούμε.
 
Αυτοκινητάρα!
Δοκιμάζεται υπό καταρρακτώδη βροχή, την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ερχομός του θα καθυστερήσει και άλλο.
Θα μπορέσει η Μercedes-AMG One να μπει ανάμεσα σε Ferrari και Lamborghini; Eσείς τι θα προτιμούσατε;  

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SPRING SEAT
citroen