Σε ποιες μετρήσεις του AutoΤρίτη Test Center ξεχωρίζει το Hyundai Tucson;

55.069 Επισκέψεις στο άρθρο (9/8/2023)
Το Hyundai Tucson απέναντι στις μετρήσεις του AutoΤρίτη. Τα όργανα μέτρησης αποκαλύπτουν τα πάντα και Κατανάλωση, Χώρους και επιδόσεις.
2 Φωτογραφίες »

Το Hyundai Tucson απέναντι στις μετρήσεις του AutoΤρίτη. Τα όργανα μέτρησης αποκαλύπτουν τα πάντα και Κατανάλωση, Χώρους και επιδόσεις.

Πώς τα πάει το Tucson απέναντι στα όργανα μετρήσεων του AutoΤρίτη. Στις επόμενες γραμμές θα βρείτε την αναλυτική "ακτινογραφία" του δημοφιλούς μοντέλου της Hyundai. Τα πάντα για κατανάλωση, χώρους και επιδόσεις.

Tι δείχνουν οι μετρήσεις μας για το μικρομεσαίο SUV της Hyundai;

To Tucson είναι ο εκπρόσωπος της Hyundai στην δημοφιλή κατηγορία των μικρομεσαίων SUV και ένα μοντέλο με πολλές επιτυχίες επί ελληνικού και ευρωπαϊκού εδάφους. Tα όπλα του είναι αδιαμφισβήτητα η φουτουριστική σχεδίαση, η ποιοτική συνολικά κατασκευή, οι μεγάλοι χώροι και ο ολοκληρωμένος χαρακτήρας στον δρόμο. Κάνοντας κλικ ΕΔΩ θα βρείτε όλες τις δοκιμές και τα συγκριτικά στα οποία έχει υποβληθεί, παρακάτω όμως επιχειρούμε μία διαφορετική προσέγγιση και συγκεκριμένα να βρούμε πως τα έχει πάει συνολικά στις μετρήσεις του AutoΤρίτη Test Center.

Τι λένε οι μετρήσεις 

Το Hyundai Tucson, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας των οικογενειακών SUV, έχει περάσει το γκαράζ του AutoΤρίτη σε πολλές εκδόσεις κινητήρων και εξοπλισμού που όλες βέβαια υποβλήθηκαν στις αποκλειστικές δοκιμασίες του δικού μας Test Center. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα: από τη μέτρηση της πραγματικής μέσης κατανάλωσης, την αξιολόγηση των φρένων και τις επιδόσεις, μέχρι το elk test και τον «Ταμερλάνο» για την πραγματική μέτρηση του χώρου αποσκευών. Πάμε λοιπόν να δούμε πως τα έχει πάει.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Ποια συνδυάζουν καλύτερα Κατανάλωση, Χώρους και Ασφάλεια

Ποια έχουν την καλύτερη κατανάλωση

Κατανάλωση στην πόλη

Κατανάλωση σε ταξίδι

Πραγματική αυτονομία σε ταξίδι

Ποια έχουν τους μεγαλύτερους χώρους

Πόσοι επιβάτες και πόσο άνετα χωράνε στο πίσω κάθισμα

Πόσος χώρος μένει για τα γόνατα των πίσω επιβατών

Πόσος χώρος μένει για το κεφάλι των πίσω επιβατών

Ποια είναι η χωρητικότητα του πορτ-μπαγκαζ

Ποια προσφέρουν την μεγαλύτερη ασφάλεια

Ποια στρίβουν καλύτερα

Ποια φρενάρουν καλύτερα

Ποια προσπερνάνε καλύτερα

Toyota
test center