Τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της Smart θα είναι τα πρώτα αυτοκίνητα που θα έρθουν στη παραγωγή φέροντας το λογότυπο «EQ».

Τόσο το τετράθυρο Forfour, όσο και το δίθυρο Fortwo το οποίο θα διατίθεται και σε κάμπριο έκδοση αναμένεται να έχουν μια σειρά από ξεχωριστά σχεδιαστικά στοιχεία.

Παράλληλα με τη νέα έκδοση «NightSky», κάθε αυτοκίνητο Smart EQ, θα έχει μια προαιρετική λειτουργία γρήγορης φόρτισης.

Οι νέες εκδόσεις Smart EQ NighSky θα είναι διαθέσιμες προς παραγγελία το τρίτο τρίμηνο του 2018.

Smart Fortwo και Forfour «EQ NightSky»

6.500 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2018)

Τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της smart θα είναι τα πρώτα αυτοκίνητα που θα έρθουν στη παραγωγή φέροντας το λογότυπο «EQ» της Mercedes, με την εταιρεία να παρουσιάζει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης την ειδική έκδοση των smart Fortwo και Forfour, «EQ NightSky».

Τόσο το τετράθυρο Forfour, όσο και το δίθυρο Fortwo το οποίο θα διατίθεται και σε κάμπριο έκδοση αναμένεται να έχουν μια σειρά από ξεχωριστά σχεδιαστικά στοιχεία που θα τα διαχωρίσουν από το υπόλοιπα αντίστοιχα μοντέλα.
 
Όπως το εξωτερικό έτσι και η καμπίνα θα έχουν σε αφθονία το μαύρο χρώμα, για να θυμίζει τον ουρανό τη νύχτα, με το μπλε χρώμα (Pacific Blue) που παίρνει θέση στους καθρέφτες, στις ζάντες, στις πλαϊνές ποδιές (εκτός), στους αεραγωγούς και στα όργανα μέτρησης (εντός) να τα κάνει ξεχωριστά, ενώ το ίδιας απόχρωσης είναι και το λογότυπο «EQ» που βρίσκεται στη γρίλια των αυτοκινήτων.
Παράλληλα με τη νέα έκδοση «NightSky», κάθε αυτοκίνητο smart EQ, θα έχει μια λειτουργία γρήγορης φόρτισης που θα επιτρέψει στο όχημα να φορτιστεί από το «μηδέν» στο 80% σε μόλις 40 λεπτά, ενώ θα δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες μέσω μιας εφαρμογής να αντλεί τις απαραίτητες πληροφορίες που να αφορούν τη μπαταρία.
 
Οι νέες εκδόσεις smart EQ NighSky θα είναι διαθέσιμες προς παραγγελία το τρίτο τρίμηνο του 2018 με τις τιμές να ξεκινούν από τα 28.255 ευρώ για το smart EQ Fortwo και 31.515 ευρώ για το Fortwo Cabrio.

NEO TRAFIC
skoda