Το Astra πάντως δεν φαίνεται πως θα είναι το μόνο μοντέλο που θα προστεθεί δίπλα στα Crossland και Grandland στις μαύρες δίτονες εκδόσεις, καθώς ανακοινώθηκε ότι τα Mokka Χ και Corsa θα λάβουν την ίδια ακριβώς περιποίηση.

«Στα μαύρα» Opel Corsa, Astra & Mokka X

3.702 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2018)

Μια νέα έκδοση που θα δίνει έμφαση στο μαύρο χρώμα προσφέρει η Opel για τα Corsa, Astra και Μοkka X. Διαβάστει τις λεπτομέρειες.

Πρώτο στις προτιμήσεις της Οpel φαίνεται πως είναι πλέον το μαύρο χρώμα, αντικαθιστώντας το χρώμιο που συνήθιζε να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις καταναλωτών και εταιρειών. Για να καλύψει λοιπόν την αυξημένη ζήτηση, η μάρκα παρουσίασε την Black έκδοση για τρία μοντέλα της.

Η γερμανική μάρκα που πλέον είναι μέλος του γαλλικού PSA Group έχει ήδη λανσάρει δίτονες εκδόσεις με μαύρο χρώμα για τα Crossland και Grandland X, και τώρα παίρνει σειρά το μικρομεσαίο μοντέλο της εταιρείας, το Opel Astra. To hatchback προσφέρεται τώρα με μαύρη οροφή, μαύρες θήκες στους καθρέπτες και ίδιου χρώματος 17άρες ζάντες αλουμινίου με κόστος 300 ευρώ στις περισσότερες διαθέσιμες εκδόσεις.
 
Το Astra πάντως δεν φαίνεται πως θα είναι το μόνο μοντέλο που θα προστεθεί δίπλα στα Crossland και Grandland στις μαύρες δίτονες εκδόσεις, καθώς ανακοινώθηκε ότι τα Mokka Χ και Corsa θα λάβουν την ίδια ακριβώς περιποίηση με μικρές μόνο αλλαγές. Για παράδειγμα, το Mokka θα λάβει 18άρες ζάντες ενώ το Corsa θα έχει 16άρες σε συνδυασμό με πιο μαύρη γρίλια, φιμέ τζάμια, πεντάλ από αλουμίνιο και απολήξεις εξάτμισης από χρώμιο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα δούμε αυτήν την έκδοση στην Ελλάδα. Εσάς πώς σας φαίνεται;
 

SPRING SEAT
OPEL