Σταματάει την παραγωγή του Stinger η Kia
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σταματάει την παραγωγή του Stinger η Kia

1.554 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2022)

Δημοσιεύματα από τη Νότιο Κορέα αναφέρουν πως η Kia έχει πάρει την απόφαση να τερματίσει την παραγωγή του Stinger!

Φουντώνουν οι φήμες

Έντονη φημολογία για το τέλος του Kia Stinger έχει υπάρξει τις τελευταίες ώρες. Την είδηση αυτή δημοσιεύουν μέσα του εξωτερικού, τα οποία χωρίς να αναφέρουν τις πηγές τους, υπογραμμίζουν πως η Kia δε σκοπεύει να κατασκευάσει τη δεύτερη γενιά του Stinger, το οποίο και ανανέωσε τα προηγούμενα έτη, τόσο για την Ευρώπη όσο και για τις ΗΠΑ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Οι χαμηλές πωλήσεις είναι η αιτία

Ως αιτιολόγηση επικαλούνται κυρίως τις χαμηλές πωλήσεις που έχει το μοντέλο. Μάλιστα υπογραμμίζουν πως η Kia θα ρίξει μεγάλο μέρος της προσοχής της στα πιο επικερδή για αυτήν μοντέλα, αλλά και στα ολοκαίνουργια αυτοκίνητα που αναμένεται να μας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα, καθώς συνεχίζει να επενδύει σε νέα οχήματα και νέες τεχνολογίες.

Τον Απρίλιο του 2023 το τέλος της παραγωγής

Από τα νοτιοκορεάτικα Μέσα γίνεται λόγος πως η Kia θα διακόψει το Stinger τον Απρίλιο του 2023 λόγω της χαμηλής ζήτησης. Υπογραμμίζουν μάλιστα πως μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022, μόνο 1.499 μονάδες πωλήθηκαν στη Νότια Κορέα, καθιστώντας το έτσι το Kia με τις χαμηλότερες πωλήσεις στην εγχώρια αγορά. Παράλληλα λένε πως η Kia δεν σκοπεύει να παρουσιάσει κάποιο μοντέλο ως άμεσο αντικαταστάτη.

Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
4green