Στην Ελλάδα τα περίφημα ταξί του Λονδίνου
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην Ελλάδα τα περίφημα ταξί του Λονδίνου

7.063 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2022)

Το ταξί ΤΧ και το επαγγελματικό can VN5 της LEVC θα αρχίσουν να πωλούνται σύντομα και στην Ελλάδα, ύστερα από συμφωνίας της βρετανικής φίρμας με την Σπανός Α.Ε.

Ήρθαν Ελλάδα τα λονδρέζικα ταξί

Η LEVC από την Βρετανία έχει γίνει γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο για περίφημα ταξί του Λονδίνου που κατασκευάζει. Τώρα, η εταιρεία, με την υποστήριξη του κινεζικού κολοσσού Geely περνά στην εποχή της ηλεκτροκίνησης με τα νέα της μοντέλα ΤΧ και VN5 που πλέον γίνονται διαθέσιμα και στην Ελλάδα μέσω της Σπανός Α.Ε, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με αυτονομία έως 512 χλμ. το ταξί ΤΧ

Το TX είναι το λονδρέζικο ταξί που έχει γίνει γνωστό σε όλο τον πλανήτη. Είναι ικανό να κινηθεί ηλεκτρικά για 103 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη αλλά με το σύστημα επέκτασης αυτονομίας που διαθέτει, η αυτονομία του μπορεί να φτάσει τα 512 χιλιόμετρα. Το ΤΧ μπορεί να μεταφέρει έως και έξι επιβάτες και είναι ιδιαίτερα φιλικό προς τα ΑμΕΑ.

Επαγγελματικό van το VN5 με τεράστιους χώρους

Το VN5 βασίζεται στο ίδιο monocoque αμάξωμα από αλουμίνιο με το TX αλλά επειδή είναι van, μπορεί να μεταφέρει και μεγάλες ποσότητες εμπορευμάτων. Συγκεκριμένα, μπορεί να φιλοξενήσει στο πίσω μέρος ακόμη και δύο παλέτες ευρωπαϊκών διαστάσεων με μέγιστο βάρος 830 κιλά. Η πλαϊνή πόρτα έχει μεγάλο άνοιγμα για εύκολη φόρτωση, ενώ η πίσω πόρτα ανοίγει 60/40. Η αυτόνομία του είναι ίδια με αυτή του ΤΧ. Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto