Στην αγορά το 2022 το Plug-in υβριδικό Nissan Juke
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην αγορά το 2022 το Plug-in υβριδικό Nissan Juke

11.056 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2021)

Η Nissan θα φέρει στην αγορά το επόμενο έτος μια Plug-in υβριδική έκδοση για το νέας γενιάς Juke με 160 άλογα και αυτονομία 65 χιλιομέτρων εντός της πόλης.

Πάνω σε μια νέα plug-in υβριδική έκδοση για το Juke εργάζεται η Nissan, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Γαλλία. Η έκδοση αυτή φημολογείται πως θα λανσαριστεί στην Ευρώπη στα μέσα του 2022, αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί για τα τέλη του 2021.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το Juke θα λάβει το Plug-in σύστημα του Captur

Το Juke πάντως, σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα, δεν θα εξοπλιστεί με το E-Power υβριδικό σύστημα της Nissan, αλλά με το σύστημα E-Tech της Renault, το οποίο χρησιμοποιείται στο γαλλικό αδελφάκι του Juke, το Renault Captur. Tο Captur E-Tech Plug-in Hybrid χρησιμοποιεί έναν  τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες (ένα ηλεκτρικό μοτέρ και μία επιπλέον γεννήτρια). Ο συνδυασμός αυτός προσφέρει στο γαλλικό SUV ισχύ 160 ίππων. Η υποστήριξη των ηλεκτρικών μοτέρ είναι μια μπαταρία 9,8 kWh, η οποία προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 50 χιλιομέτρων σε μικτό κύκλο και 65 χιλιόμετρα εντός πόλης, ενώ η τελική ταχύτητα όταν το μοντέλο κινείται αποκλειστικά με ρεύμα φτάνει τα 135 χλμ./ώρα.

Mε επιπλέον πορτάκι

Σε ό,τι αγορά την σχεδίαση του Plug-in υβριδικού Juke, δεν θα υπάρχουν διαφορές σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του αυτοκινήτου, με εξαίρεση φυσικά το δεύτερο πορτάκι για την φόρτιση της μπαταρίας.

Από 30 χιλιάρικα στην Γαλλία

Tα γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως το Plug-in υβριδικό Juke θα κοστίζει από 30.500 ευρώ, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ποια θα είναι η έκδοση εξοπλισμού που θα το συνοδεύει.

Έντονες οι φήμες!
- Θα δανειστεί το Plug-in σύστημα του Renault Captur
- Mε 160 άλογα και αυτονομία 65 χλμ. μέσα στην πόλη
- Από 30 χιλιάρικα το κόστος αγοράς
Εσύ θα έδινες 30.000 ευρώ για ένα Juke με 160 άλογα που θα μπορεί να κινείται χωρίς να καίει σταγόνα μέσα στην πόλη για 65 χλμ; Aξίζει;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center