Στις 25 Νοεμβρίου το ντεμπούτο της νέας γενιάς του Kia Niro
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στις 25 Νοεμβρίου το ντεμπούτο της νέας γενιάς του Kia Niro

3.068 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2021)

Προ των πυλών βρίσκεται το νέο Kia Niro, καθώς με τέσσερις teaser εικόνες η μάρκα αποκάλυψε πως η δεύτερη γενιά του ηλεκτροκίνητου μοντέλου θα παρουσιαστεί επίσημα στις 25 Νοεμβρίου!

Για περίπου ένα χρόνο το δεύτερης γενιάς Kia Niro κάνει την εμφάνισή του με καμουφλάζ, ωστόσο έφτασε η ώρα να το βγάλει και να παρουσιαστεί επίσημα στο ευρύ κοινό. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η κορεατική μάρκα, η νέα γενιά του ηλεκτροκίνητου SUV θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Νοεμβρίου στη Νότια Κορέα στο Seoul Mobility Show.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Ντεμπούτο στις 25/11 με στοιχεία από το HabaNiro

Η ανακοίνωση αυτή συνοδεύτηκε παράλληλα και από τέσσερις νέες teaser εικόνες του μοντέλου. Από αυτές φαίνεται πως το νέο Niro θα έχει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το πρωτότυπο HabaNiro που είδαμε το 2019. Φυσικά όντας μοντέλο παραγωγής θα ψαλιδίσει τα φανταχτερά χαρακτηριστικά του HabaNiro, ωστόσο βλέποντας της σκιερές teaser εικόνες, η υπογραφή των LED  φώτων ημέρας είναι σχεδόν ίδια με αυτή του HabaNiro, μαζί με τα κάθετα πίσω φώτα σε σχήμα μπούμερανγκ.
 

Εσωτερικό που θυμίζει το EV6

Το εσωτερικό θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σύγκριση με το πρωτότυπο, υιοθετώντας δύο οθόνες η μία δίπλα στην άλλη, ενώ από κάτω θα υπάρχει ένα ξέχωρο πάνελ που θα φιλοξενεί τα χειριστήρια για τις ρυθμίσεις του κλιματισμού. Από ό,τι μπορούμε να δούμε, η καμπίνα έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με αυτή του αμιγώς ηλεκτρικού EV6, μέχρι το τιμόνι. Σε αντίθεση με το ηλεκτρικό crossover που βασίζεται στην πλατφόρμα E-GMP, το νέο Niro θα συνεχίσει να «πατάει» σε μια πλατφόρμα που αρχικά χρησιμοποιήθηκε για οχήματα εξοπλισμένα με κινητήρες εσωτερικής καύσης.
 

Πιθανότατα υβριδικό, Plug-In και ηλεκτρικό

Πληροφορίες για τα συστήματα κίνησης δεν υπάρχουν, αλλά αναμένεται η δεύτερη γενιά του Niro να συνεχίσει να προσφέρεται σε υβριδική, Plug-In υβριδική και πλήρως ηλεκτρική έκδοση.

Προ των πυλών το νέο Kia Niro!
-Η κορεατική μάρκα αποκάλυψε την ημερομηνία της πρεμιέρας του.
-Πρώτες επίσημες teaser εικόνες του νέου μοντέλου.
-Με στοιχεία από το HabaNiro και εσωτερικό που θυμίζει το EV6.
-Πιθανότατα υβριδικό, Plug-In και ηλεκτρικό.
Τι περιμένεις να δεις από τη δεύτερη γενιά του κορεατικού SUV;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
skoda