Στο mototriti τα commuter της χρονιάς

20.918 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2019)

Για ακόμα μια χρονιά το mototriti διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το Best Moto 2019, τον θεσμό που αναδεικνύει τις καλύτερες μοτοσυκλέτες και scooter. Δείτε τα commuter που απέσπασαν βραβεία.

Το μεγαλύτερο μέσο ενημέρωσης για την μοτοσυκλέτα διοργάνωσε και φέτος το Best Moto, που έχει πλέον γίνει θεσμός. Οι αναγνώστες του mototriti, ξεχώρισαν 40 ανάμεσα σε 66 μοτοσυκλέτες και scooter που παρουσιάστηκαν στην Ελληνική αγορά μέχρι την έναρξη του διαγωνισμού. Από αυτές τις 40 πάνω από 35.000 άτομα ψήφισαν και επέλεξαν τις καλύτερες ανά κατηγορία, μέσα από ένα προσεκτικά διαμορφωμένο ερωτηματολόγιο, οι οποίες και βραβεύθηκαν σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση.

Για την διαφάνεια της ψηφοφορίας χρησιμοποιήθηκε κώδικας adman (εξωτερικός ανεξάρτητος φορέας οποίος πιστοποιεί τα κλικ στα banners), οι κώδικες για κάθε μοντέλο κατατέθηκαν σε συμβολαιογραφείο για την κατοχύρωση τους.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του mototriti φιλοξένησε στελέχη όλων αντιπροσωπειών, καθώς και σημαντικά ονόματα του κλάδου της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, οι οποίοι παρέλαβαν βραβεία για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις των αναγνωστών. Η εκδήλωση στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για ακόμα μια χρονιά, στα πλαίσια του Best Moto 2019, το mototriti χάρισε 4 μοντέλα για πάντα σε αντίστοιχους υπερτυχερούς, αλλά και 60 ακόμα ξεχωριστά δώρα.

Ευχαριστούμε θερμά όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση του mototriri και φυσικά τους χιλιάδες αναγνώστες που με την ψήφο τους ανέδειξαν τις καλύτερες μοτοσυκλέτες και τα scooter του 2018. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, με τον πήχη να βρίσκεται ήδη ψηλότερα.

Δείτε τα commuter που απέσπασαν βραβείο:
 
Best Commuter 2019: SYM VF185
 
To πιο οικονομικό commuter: Yamaha Crypton S

 
Το commuter με την καλύτερη μεταπωλητική αξία: Honda GTR150

 
To commuter με το καλύτερο Value for Money: SYM VF185

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center