Συγκριτικό μεταχειρισμένων: Kia XCeed VS VW Golf
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Συγκριτικό μεταχειρισμένων: Kia XCeed VS VW Golf

7.724 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2023)

Συγκρίνουμε το Kia XCeed των 140 ίππων με το VW Golf MK 8 στην έκδοση με τα 130 άλογα και αναλύουμε πόσο καλές επιλογές είναι για αγορά μεταχειρισμένου. Αμφότερα έχουν παρόμοιο μέσο όρο τιμής (25.000 και 26.000 ευρώ αντίστοιχα), μοντέρνο σχεδιασμό και κυκλοφόρησαν στην ίδια χρονική περίοδο.

Kia XCeed και VW Golf: Πόσο καλά είναι ως μεταχειρισμένα;

Το Kia XCeed και το VW Golf είναι δύο δημοφιλή οικογενειακά μοντέλα, τα οποία έχουν κερδίσει ένα μεγάλο μερίδιο του αγοραστικού κοινού. Το XCeed έχει crossover «χαρακτήρα» που συνδυάζει τα hatchbacks με τα SUVs και παράλληλα έχει σχεδιασμό που θυμίζει ελαφρώς coupe αμαξώματα, ενώ το Golf έχει πίσω του μια βαριά ιστορία 49 ετών, με την ονομασία του να έχει γίνει πλέον συνώνυμη του όρου «μικρομεσαίο».

Το Kia XCeed είναι σε παραγωγή από το 2018 και ανανεώθηκε πρόσφατα. Το τρέχον VW Golf, όγδοης γενιάς, έκανε το ντεμπούτο του το 2019. Τόσο τα Kia XCeed πριν το facelift όσο και τα VW Golf MK8 είναι διαθέσιμα ως μεταχειρισμένα σε παρόμοιο εύρος τιμών, που ξεκινά από τα 21.000 ευρώ και φτάνουν τα 30.000 ευρώ. Ποιο είναι καλύτερο για αγορά; Για να το ανακαλύψουμε συγκρίνουμε τα δυο μοντέλα και αναλύουμε τα θετικά και τα αρνητικά τους!

EUROINS PASXA
KIA