Συλλεκτική έκδοση Fiat 500 Trepiuno εξυμνεί τις δύο δεκαετίες του

3.132 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2024)
Συλλεκτική έκδοση Fiat 500 Trepiuno εξυμνεί τις δύο δεκαετίες του
6 Φωτογραφίες »

- 20 χρόνια από την παρουσίαση του concept Trepiuno που μετεξελίχθηκε στο 500
- Έρχεται με μπλε φόντο στα λογότυπα FIAT και σπορ ζάντες
- Ταμπλό με λεπτομέρειες από τα αυθεντικά σχέδια του concept

20 χρόνια από την παρουσίαση του concept Trepiuno που μετεξελίχθηκε στο 500

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που το concept, ονόματι Trepiuno, πρωτοπαρουσιάστηκε στην Γενεύη. Πρόκειται για την ιδέα που μετεξελίχθηκε στο γνωστό, 500αράκι της Fiat, ένα μοντέλο-ορόσημο για την ιταλική μάρκα. Για να γιορτάσει την επέτειο, η Fiat αποφάσισε να δημιουργήσει μια ειδική έκδοση του 500, την Tributo Trepiuno. Συλλεκτική, κομψή με σαφή στοιχεία που παραπέμπουν στην ημέρα εκείνη της παρουσίασης, η ειδική έκδοση αυτή θα πουλιέται από το τμήμα Heritage της εταιρίας και αναμένεται να βγει για περιορισμένο αριθμό μονάδων, αν και το ακριβές νούμερο παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο.

Έρχεται με μπλε φόντο στα λογότυπα FIAT και σπορ ζάντες

Εξωτερικά η ειδική έκδοση ξεχωρίζει με το λευκό της χρώμα που είναι ένας φόρος τιμής στο χρώμα του concept του 2004. Έχει ιδιαίτερες λεπτομέρειες στα πίσω φώτα και τα λογότυπα της «FIAT» με μπλε φόντο για να θυμίζει εκείνο του 1999 που είχε δημιουργηθεί για να σηματοδοτήσει τα 100 χρόνια από την ίδρυση της μάρκας. Η Tibuto Trepiuno έρχεται επίσης με σπορ σχεδίαση στις ζάντες.

Ταμπλό με λεπτομέρειες από τα αυθεντικά σχέδια του concept

Οι αλλαγές είναι ακόμα πιο αισθητές στο εσωτερικό, όπου ακολουθείται η χρωματική παλέτα του concept. Τα καθίσματα έχουν δερμάτινη επένδυση με λευκό και κεραμιδί χρώμα και είναι διακοσμημένα με κεντημένο το λογότυπο «Trepiuno XX». Τα ίδια χρώματα κυριαρχούν και στο ταμπλό, που υπάρχει μια λευκή ταπετσαρία με τα αυθεντικά σχέδια του Roberto Giolito για το concept.  

EUROINS PASXA
fiat