Μοναδική εμφάνιση από το 595. Η διπλή απόχρωση της έκδοσης Competizione (φωτ.) μπαίνει και στην έκδοση Turismo. O κεφάτος κινητήρας των 1,4 λίτρων αποδίδει 165 ίππους

    Abarth 595 Turismo

    27.794 Επισκέψεις στο άρθρο

    Το χαριτωμένο Fiat 500, σαν «ταπεινός» χαρακτήρας από κόμικ, κρύβει κι ένα alter ego, και στις έκδόσεις της Abarth μεταμορφώνεται σε αληθινό υπερήρωα! Η γκάμα των «σκορπιών» είναι αρκετά ευρεία πλέον και στην περίπτωση του 595 (όπως ονομαζεί το 500 η Abarth αφού το περιποιηθεί η ίδια) υπάρχουν πια επιλογές με 145, 160, 165 και 180 ίππους. Η βάση αρχίζει από τα 18.968 ευρώ, ακολουθεί η έκδοση Pista αλλά εμείς θα εστιάσουμε στην Τurismo η οποία τιμάται 20.945 ευρώ και την προτιμούμε για την έξτρα δύναμη. 
     
    Βασικά θέλγητρα του 595 Τurismo είναι φυσικά το αγριεμένο styling στους προφυλακτήρες, οι 17άρες ζάντες και οι εντυπωσιακές αποχρώσεις στο αμάξωμα το οποίο μπορεί να συνδυάζει (ως έξτρα) και δύο χρώματα δημιουργώντας εντυπωσιακούς συνδυασμούς όπως και στο όχημα της φωτογραφίας, το οποίο πάντως είναι η πιο δυνατή έκδοση, η Competizione που θα καλύψει τους πιο απαιτητικούς. 
     
    Aντίστοιχα σπορ είναι η εικόνα και στο εσωτερικό με όμορφα καθίσματα τύπου μπάκετ ή (προαιρετικά) πιο εξεζητημένα κανονικά μπάκετ της Sabelt. Στα αρνητικά, ίσως η ανάρτηση η οποία παραμένει λίγο σκληρή για καθημερινή χρήση. 

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    test center
    KIA