Χωρίς να κουράζει σε καθημερινή χρήση, το Pulsar στην κορυφαία του έκδοση είναι αποτελεσματικό υπό πίεση. O 1,6 κινητήρας αποδίδει 190 ίππους.

    Nissan Pulsar 1,6 DiG-T 190 PS

    27.796 Επισκέψεις στο άρθρο

    Είναι μία από τις πιο διακριτικές παρουσίες στο χώρο των γρήγορων μικρομεσαίων καθώς η ήπιων τόνων αισθητική του μεταφέρεται από τις απλές εκδόσεις και στην τοπ παραλλαγή με τους 190 ίππους. Η ισχύς αυτή από τον κινητήρα των 1,6 λίτρων παρέχει πολύ καλές επιδόσεις με το 0-100 χλμ./ώρα να διαρκεί 7,7 δλ.. Υπάρχει αφθονία ροπής από τις χαμηλές στροφές και παρόλο που δεν εκτοξεύεται με τρόπο που να κολλάει την πλάτη του οδηγού στο κάθισμα παραμένει ζωντανό μέχρι τις ψηλότερες περιοχές του στροφόμετρου. 
     
    Το σημαντικό σε ό,τι αφορά αυτό το Pulsar είναι ότι οι ήπιοι τόνοι της αισθητικής έχουν συνέχεια και στη ρύθμιση επιμέρους στοιχείων όπως η ανάρτηση. Έτσι το γρήγορο μικρομεσαίο της Nissan διατηρεί έναν βελούδινο χαρακτήρα σε όλες τις εκφάνσεις του. Η ανάρτηση είναι τόσο σφικτή όσο πρέπει χωρίς ποτέ να γίνεται «κούτσουρο» κι έτσι περιορίζει μεν τις κλίσεις αλλά διατηρεί και την άνεση σε υψηλό επίπεδο ακόμα και μετά από πολύωρο ταξίδι. Αποτελεσματικά τα φρένα, καλό σε πληροφόρηση αν και λίγο ελαφρύ τιμόνι αλλά και σχετικά ψηλή η θέση οδήγησης είναι μερικές από τις αδυναμίες του Pulsar. 

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    home pro
    test center