Ford Ranger Raptor: Ο πιο «αγωνιάρης αγρότης» επέστρεψε... ντούρος!
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Ranger Raptor: Ο πιο «αγωνιάρης αγρότης» επέστρεψε... ντούρος!

26.440 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2023)

3λιτρος V6 βενζίνης, εξάτμιση με 4 διαφορετικούς ήχους, 7 οδηγικά προγράμματα, αποκλειστικά 4x4 και αγωνιστική ανάρτηση είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στη νέα γενιά Ford Ranger Raptor.

Ξαναγράφει «αγωνιστικά» τους κανόνες του off-road

Πριν 30+ χρόνια έλεγες τη λέξη Datsun και εννοούσες το οποιοδήποτε αγροτικό. Σήμερα λες Raptor και εννοείς το αγροτικό που δεν το έχεις για το «χωράφι» (μόνο), αλλά για κάθε δραστηριότητα εντός-εκτός δρόμου. Γιατί το Ford Ranger Raptor είναι ένα «πολυσχιδές» όχημα που δεν θα σε πάει απλά παντού, αλλά παντού γρήγορα και έτσι τυχαίο δεν είναι μόνο που έχει κατακτήσει σχεδόν το 40% των πωλήσεων της κατηγορίας του.
 
Στη νέα του γενιά λοιπόν, το Ranger Raptor παντρεύει τις λειτουργικές δυνατότητες ενός pickup με την αγνή οδηγική απόλαυση με την οποία είναι συνυφασμένο οτιδήποτε βγαίνει από το τμήμα επιδόσεων της αμερικανικής μάρκας, Ford Performance. Ικανό να κινηθεί με την ίδια άνεση τόσο στην άσφαλτο όσο και στο χώμα και με εξελιγμένα τεχνολογικά συστήματα που επιτρέπουν στον οδηγό να περάσει από το πιο ανώμαλο έδαφος με μαεστρικό τρόπο, το νέο Ranger Raptor ήρθε να απασχολήσει ένα πολύ ειδικό μέρος της αγοράς και να αποδείξει ότι ένα pickup μπορεί να έχει premium υπόσταση.
 
Όμως τι νέο έχει η νέα γενιά που αξίζει να γνωρίζει κανείς;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto