Μπορεί οι δύο εκδόσεις του Ford Focus, RS και ST να είναι «καυτές», ωστόσο αυτές που πρωταγωνιστούν στο θέμα μας πετάνε «φλόγες».

Η Fortune Flares έκανε τα ήδη «καυτά» μοντέλα να γίνουν θερμότερα.

Το νέο κιτ περιλαμβάνει ευρύτερα φτερά.

Όπως γνωστοποίησε η καναδικής προέλευσης εταιρεία, μόλις 20 μονάδες του νέου πακέτου της Fortune Flares θα κατασκευαστούν αρχικά.

Τα Ford Focus της Fortune Flares

4.198 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2018)

Μπορεί οι δύο εκδόσεις του Ford Focus, RS και ST να είναι «καυτές», ωστόσο αυτές που πρωταγωνιστούν στο θέμα μας πετάνε «φλόγες». Δείτε περισσότερα.

Δύο βελτιωμένες εκδόσεις των Ford Focus RS και ST δημιούργησε η Fortune Flares, η οποία έκανε τα ήδη «καυτά» μοντέλα να γίνουν θερμότερα, προσφέροντας τους μια νέα εξωτερική εμφάνιση.
 
Όπως μπορούμε να δούμε το νέο κιτ περιλαμβάνει ευρύτερα φτερά, πλαϊνές ποδιές, αλλά και ένα χείλος στο εμπρόσθιο μέρος που σύμφωνα με τη φίρμα βοηθά στην αεροδυναμική. Ωστόσο οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί καθώς τα δύο μοντέλα έχουν εξοπλιστεί με τροχούς 20 ιντσών, ενώ ορατή είναι και η ύπαρξη φιμέ τζαμιών.
Στο πίσω μέρος τα βλέμματα μαγνητίζουν οι απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, ενώ και στις δύο περιπτώσεις οι προφυλακτήρες έχουν ενσωματωμένους αεραγωγούς. Τέλος δεν θα πρέπει να αφήσουμε ασχολίαστο της «βίδες» που έχουν πάρει θέση στα φτερά των Focus που δίνουν έξτρα «σκληράδα» στην τελική εικόνα.    
 
Τέλος, όπως γνωστοποίησε η καναδικής προέλευσης εταιρεία, μόλις 20 μονάδες του νέου πακέτου της Fortune Flares θα κατασκευαστούν αρχικά, χωρίς να γίνεται κάποια αναφορά στο κόστος.

Toyota
moto