• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

O επιβλητικός χαρακτήρας τους αναμένεται να κάνει ακόμα πιο έντονες τις σκηνές ταχύτητα και δράσης στις οποίες θα συμμετάσχουν.

Τα Jeep Gladiator του Fast & Furious (+vid)

Διαβάστηκε από 1820 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/2/2019
 

Δεν είναι λίγες οι ταινίες οι οποίες χαρακτηρίζονται από τα αυτοκίνητα τα οποία συμμετέχουν σε αυτές και όπως φαίνεται το Jeep Gladiator θα κάνει το ίδιο και στη νέα ταινία Fast & Furious, με τα μοντέλα να εντοπίζονται σε ερασιτεχνικό βίντεο πάνω σε ένα τρέιλερ στη Χαβάη.

Αν και τα δύο Jeep Gladiator δεν θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, όπως φαίνεται ο επιβλητικός χαρακτήρας τους αναμένεται να κάνει ακόμα πιο έντονες τις σκηνές ταχύτητα και δράσης στις οποίες θα συμμετάσχουν.
 
Τα δύο αυτοκίνητα βρέθηκαν στο νησί Kauai, φορτωμένα σε ένα τρέιλερ, με τον ιδιοκτήτη του βίντεο να πλησιάζει σε πολύ κοντινή απόσταση και να τα καταγράφει από κοντά. Συνήθως τα μοντέλα που κάνουν την εμφάνισή τους σε τέτοιες ταινίες έχουν πιο «πλούσια» εμφάνιση σε σχέση με τα «σπαρτιάτικα» Gladiator του βίντεο, για αυτό και θα τολμήσουμε να πούμε πως ίσως πρόκειται για κάποια οχήματα που θα έχουν βοηθητικό ρόλο στη ταινία.
 
Όπως και να έχει θα μάθουμε περί τίνος ακριβώς πρόκειται όταν η ταινία θα κάνει την εμφάνισή της σε λίγους μήνες από τώρα.
 

Tags: JEEP