Η οικογένεια X της Opel διαθέτει τη λύση για κάθε ανάγκη με τα τρία μέλη που αριθμεί. Δείτε τα όλα αναλυτικά και πείτε μας ποιο θα επιλέγατε.

Όλα τα SUV της Opel

16.862 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2017)

Με τα νέα Crossland X και Grandland X η Opel συμπληρώνει την οικογένεια των «Χ» μοντέλων της διαθέτοντας πλέον μια πλήρη γκάμα για κάθε ανάγκη.

Τα SUV/Crossover είναι ξεκάθαρα η νέα μόδα στην αυτοκίνηση. Οι καταναλωτές στρέφονται όλο και περισσότερο προς αυτά, οι κατασκευαστές με τη σειρά τους εμπλουτίζουν συνεχώς τις βιτρίνες τους με αντίστοιχες προτάσεις. Και έτσι, ενώ πριν 10 χρόνια κυκλοφορούσαν κυρίως μεγάλα, βαριά και 4κίνητα SUV, τώρα υπάρχουν και 2κίνητα, όπως και μοντέλα σε όλα τα μεγέθη. Από μίνι έως μεγάλα και πολυτελή.

Η Opel, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στις εξελίξεις και έτσι έχει ξεκινήσει την «επέλασή» της στη ραγδαία αυτή αναπτυσσόμενη κατηγορία. Μετά το επιτυχημένο Mokka (σ.σ. στην ανανεωμένη γενιά φέρει και αυτό το γράμμα X), μας παρουσίασε ένα αστικό crossover, το Crossland X, ενώ σύντομα θα δούμε το μεγάλο της SUV, το Grandland X. Ας τα δούμε λίγο αναλυτικά…

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
POTENZA SPORT
Autocheck