Τα σκίτσα του ανανεωμένου Kia XCeed – Ντεμπούτο στις 18/7
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σκίτσα του ανανεωμένου Kia XCeed – Ντεμπούτο στις 18/7

3.558 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2022)

H Kia έχει έτοιμο το ανανεωμένο XCeed που θα κάνει το ντεμπούτο του στις 18 Ιουλίου, αλλά μέχρι να φτάσουμε στα επίσημα αποκαλυπτήρια η κορεατική μάρκα δημοσίευσε τα σκίτσα του φρεσκαρισμένου crossover!

Έρχεται το ανανεωμένο Kia XCeed

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι τη στιγμή που θα αποκαλυφθεί στο κοινό το ανανεωμένο Kia XCeed. Η κορεατική μάρκα αποκάλυψε επίσημα πως τη Δευτέρα 18 Ιουλίου θα παρουσιάσει το φρεσκαρισμένο crossover, συνοδεύοντας την ανακοίνωση με τα σκίτσα του αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Φρεσκαρισμένο και με GT-Line έκδοση

Το λίφτινγκ θα περιλαμβάνει ήπιες αλλαγές στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό, ενώ η Kia θα προσφέρει και έκδοση GT-Line, η οποία απεικονίζεται στα σκίτσα.  Όπως μπορούμε να δούμε, οι προφυλακτήρες μπρος και πίσω θα ανανεωθούν με τον μπροστινό πρόβολο να κερδίζει και μεγαλύτερες σπορ εισαγωγές αέρα. Οι ζάντες θα έχουν σπορ σχεδιασμό, ενώ νέα γραφικά θα έχουν τα LED φωτιστικά σώματα.  Πρέπει να σημειωθεί πως το ανανεωμένο Kia XCeed θα ξεχωρίζει και από το καινούργιο λογότυπο της μάρκας.

Αλλαγές και στο εσωτερικό

Η Kia δεν μας έδειξε το εσωτερικό, αλλά αναμένουμε ότι το XCeed θα μοιραστεί τις αναβαθμίσεις με την υπόλοιπη οικογένεια Ceed. Αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι θα αποκτήσει το νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και θα λάβει την τελευταία ενημέρωση λογισμικού για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με οθόνη 10,25 ιντσών.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
OPEL