Ηδονή και γκάζια Made in Japan: Toyota GR Yaris, GR86 και Supra
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ηδονή και γκάζια Made in Japan: Toyota GR Yaris, GR86 και Supra

54.226 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2023)

Η Toyota εκτός από το να πετυχαίνει υψηλές πωλήσεις και να κατασκευάζει οικονομικά compact αυτοκίνητα, παίρνει άριστα και στην κατασκευή «θερμόαιμων» αυτοκινήτων. Πάμε να δούμε τρία από αυτά.

Ηφαίστεια επιδόσεων!

H Toyota, εδώ και δεκαετίες, βρίσκεται κάθε χρόνο στις πρώτες θέσεις μεταξύ των εταιρειών με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως χάρη σε μια πλήρη γκάμα αυτοκινήτων που περιλαμβάνει από μικρά οικονομικά αυτοκίνητα πόλης έως οικογενειακά σεντάν και μεγάλα SUV. Αν κάτι έλειπε από την οικογένεια μοντέλων της φίρμας είναι η ένταση και ο ενθουσιασμός που έχουν την δυνατότητα να σκορπίσουν οι σπορ κατασκευές όπως αυτές που μας είχε καλομάθει η Toyota στο παρελθόν πχ η Supra (A70 και Α80), το GT86, το MR2, η Celica GT-Four και τα Starlet GT και Glanza.

Αναγνωρίζοντας πως έχει αφήσει παραμελημένη την σπορ κατηγορία, η Toyota αποφάσισε να επιστρέψει δριμύτερη και για αυτό αναβίωσε τη νέα Supra, ταράζοντας τα νερά της αυτοκίνησης. Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού στην συνέχεια ακολούθησε το σκληροπυρηνικό GR Yaris και το δεύτερης γενιάς GR86, ενώ σύντομα αναμένεται στην αγορά και η καυτή GR Corolla των 304 ίππων.

Εν αναμονή του εμπορικού λανσαρίσματος της GR Corolla, πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα τα τρία «βρωμόγκαζα» που προσφέρει αυτή την στιγμή η Toyota στην Ελλάδα.

Είναι ηφαίστεια επιδόσεων!
- Το μικρό και 4κίνητο Toyota GR Yaris των 261 PS
- Το GR86 με τις όμορφες καμπύλες με το boxer μοτέρ
- Η θρυλική Supra που ξεκίνησε τη νέα εποχή...
Εσύ ποιο από αυτά τα Toyota θα έβαζες στο γκαράζ σου;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center