Tο Roadster θα πρέπει να είναι μάλλον μικρού μεγέθους ή compact.

Το Τesla Roadster θα είναι ικανό να κάνει τα 0-96 σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα.

Ο Μusk είχε σχολιάσει σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι ο στόχος των 2 δευτερολέπτων είναι «προκλητικός».

Nέο Tesla Roadster Y

4.114 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2017)

Τι και αν το νέο Roadster μπορεί να κάνει τα 0-96 χλμ./ώρα σε κάτω από δύο δεύτερα; O ανεξάρτητός σχεδιαστής Vinicius δεν θεώρησε ότι χρειάζεται να τοποθετήσει παρμπρίζ στο ψηφιακό του σχέδιο.

Παρά το γεγονός ότι η Tesla δεν έχει αφήσει να διαρρεύσουν πολλά για το επερχόμενο Roadster νέας γενιάς, το αφεντικό της μάρκας, κ. Elon Musk προχώρησε σε δύο αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα, το Τesla Roadster θα είναι ικανό να κάνει τα 0-96 σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα και θα είναι εξοπλισμένο με το πρόγραμμα «Μaximum Plaid» που θα εγγυάται καλύτερες επιδόσεις από τα 2,5 δευτερόλεπτα στα 0-96 που κάνει το Tesla Model S.

Κατ αρχάς, ο Μusk είχε σχολιάσει σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι ο στόχος των 2 δευτερολέπτων είναι «προκλητικός» αλλά συνέχισε λέγοντας ότι ακόμα και αν η Tesla το πετύχει, θα πρέπει να επιτευχθεί από ένα απλό εργοστασιακό Roadster με κανονικά λάστιχα- αλλιώς δεν θα έχει μεγάλη αξία.
 

Για να γίνει αυτό, το Roadster θα πρέπει να είναι μάλλον μικρού μεγέθους ή compact σαν αυτό το φουτουριστικό ψηφιακό σχέδιο του Vinicius Buch. Στο δημιούργημα του παρατηρούμε LED φωτιστικά σώματα πορείας, επιθετικής σχεδίασης πρόβολο, μεγάλους τροχούς, υποδοχή φόρτισης στο πίσω μέρος, αφαιρούμενο παρμπρίζ  και μεγάλες επιφάνειες.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, το Τesla Roadster θα πάρει δάνειο πλήθος σχεδιαστικών στοιχείων από το επερχόμενο Model 3 και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο 2019.

Πώς σας φαίνεται;

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda