Ατμόσφαιρα που προβάλει τον σπορτίφ χαρακτήρα της έκδοσης, μαζί με έξτρα στοιχεία πολυτέλειας, για το εσωτερικό του Peugeot 308 GT.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ατμόσφαιρα που προβάλει τον σπορτίφ χαρακτήρα της έκδοσης, μαζί με έξτρα στοιχεία πολυτέλειας, για το εσωτερικό του Peugeot 308 GT.

Εσωτερικό-Χώροι: Σπορ ατμόσφαιρα, με δόσεις πολυτέλειας

29.905 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2016)

To εσωτερικό του Peugeot 308 GT προβάλει έναν πιο σπορ και παράλληλα, πιο πολυτελή χαρακτήρα, σε σχέση με αυτό τον «απλών» εκδόσεων του μοντέλου. Έτσι, τα καθίσματα αλλάζουν και αποκτούν πιο σπορ σχεδίαση, παρέχοντας βελτιωμένη στήριξη του σώματος, χωρίς παράλληλα να χάνουν σε άνεση. Επιπλέον αυτού, επενδύονται με δέρμα αλκαντάρα και φέρουν κόκκινες διακοσμητικές ραφές, αναβαθμίζοντας περαιτέρω το εσωτερικό. Αντίστοιχο είναι και το μοτίβο των υπόλοιπων επενδύσεων, π.χ. στα πλαϊνά των θυρών, ενώ και το τιμόνι φέρει σπορ κόκκινες ραφές με δερμάτινη επένδυση, έχει μικρές διαστάσεις και παράλληλα στο κάτω τμήμα του έχει το λογότυπο «GT». Σημαντικό στοιχείο του 308 GT αποτελεί και το γεγονός ότι συνοδεύεται από την κορυφαία επιλογή συστήματος infotainment SMEG+, με μεγάλη οθόνη αφής 9,7 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό και πολλά υπομενού που επιβαρύνουν μεν την εργονομία, όμως είναι σίγουρο ότι οι οπαδοί του high-tech θα τη λατρέψουν! Πλήρης και ευανάγνωστος είναι και ο πίνακας οργάνων, ο οποίος στην επιλογή «Sport» του συστήματος Driver Sport, κοκκινίζει και αποκτά νέες ψηφιακές ενδείξεις (Power, Boost, Torque), ώστε να συμβάλει περαιτέρω στη δημιουργία μια πιο σπορτίφ ατμόσφαιρας. Στο ποιοτικό κομμάτι, τα πάντα είναι καλοφτιαγμένα, χωρίς ενοχλητικούς τριγμούς και με άκρως στιβαρή συναρμογή. Αντίστοιχα, από το 308 GT δεν λείπει η πρακτικότητα, αφού υπάρχουν αρκετές –και ιδιαίτερα βαθιές– θήκες για μικροαντικείμενα στο κομμάτι της κονσόλας μεταξύ των καθισμάτων, στα πλαϊνά των θυρών, αλλά και μπροστά από το συνοδηγό.
Καλοί χώροι επιβατών-Μεγάλο πορτ-μπαγκάζ
Το 308 GT διατηρεί τους καλούς χώρους για τους επιβάτες του που προσφέρει και το «απλό» 308. Έτσι, το διαθέσιμο πλάτος στο πίσω κάθισμα είναι αρκετό, ενώ και ο αέρας για τα κεφάλια των πίσω επιβατών δίνει τη δυνατότητα ακόμη και σε άτομα με ύψος άνω του μέσου να βρουν θέση. Ο χώρος για τα γόνατα είναι επίσης καλός, ωστόσο πιο ψηλοί επιβάτες θα χρειαστούν το κάτι παραπάνω. Όμως, το γεγονός αυτό έχει βοηθήσει στην ύπαρξη ενός μεγάλου χώρου αποσκευών, που έχει ωφέλιμο όγκο 420 λτ..


Με 30.570 ευρώ και πρόγραμμα παροχών Peugeot 4X4 
Στο πεδίο της τιμής, το Peugeot 308 GT 1,6 THP κοστίζει 30.570 ευρώ μαζί με το όφελος της απόσυρσης. Η τιμή αυτή είναι «τσιμπημένη», παρότι συνδυάζεται με ένα υπέρπληρες πακέτο εξοπλισμού που περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα, μεταξύ των οποίων και όλα τα μοναδικά στοιχεία της έκδοσης (π.χ. σύστημα Driver Sport, σπορ καθίσματα με αλκαντάρα, σύστημα multimedia με οθόνη αφής 9,7 ιντσών και σύστημα πλοήγησης κ.ο.κ.). Το Value for Money του αυτοκινήτου πάντως, ενισχύεται και από το ό,τι συνοδεύεται με το πρόγραμμα παροχών «Peugeot 4X4», το οποίο περιλαμβάνει 4 χρόνια άτοκη χρηματοδότηση (με διάρκεια αποπληρωμής 48 μηνών), 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 4 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, αλλά και 4 χρόνια δωρεάν service.

Ο πίνακας οργάνων κοκκινίζει όταν ο οδηγός επιλέξει το «Sport» στο πρόγραμμα Driver Sport, δίνοντας ένα έξτρα σπορτίφ στοιχείο.

Ο πίνακας οργάνων κοκκινίζει όταν ο οδηγός επιλέξει το «Sport» στο πρόγραμμα Driver Sport, δίνοντας ένα έξτρα σπορτίφ στοιχείο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto