Ο Bolt είναι ο ταχύτερος άνθρωπος του κόσμου και προφανώς το αυτοκίνητό του θα πρέπει να είναι και αυτό αρκετά γρήγορο...

Ένα χρυσό Nissan GT-R είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο του Bolt.

Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Bolt;

6.426 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/9/2016

O Usain Bolt, ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον πλανήτη, έχει τις αδυναμίες του. Και μία από αυτές είναι και το αυτοκίνητό του. Ποιο είναι όμως το αγαπημένο του αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα το έχει διπλό;

 
Όταν είσαι ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο, τότε είναι λογικό να θες και ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα. Ο λόγος για τον Usain Bolt, ο οποίος φαίνται πως λατρεύει τα Nissan GT-R καθώς έχει δύο στο γκαράζ του. Ένα σε μαύρο χρώμα και ένα σε χρυσό, για πιο... ιδιαίτερες εμφανίσεις όπως λέει ο ίδιος.

Ο Bolt έχει δηλώσει στο παρελθόν φίλος των αυτοκινήτων και μάλιστα είχε στην κατοχή του και δύο BMW M3 τις οποίες κατέστρεψε σε ισάριθμα ατυχήματα.
 
Ο Τζαμαϊκανός ολυμπιονίκης έχει επίσης, εκτός από τα δύο GT-R στην κατοχή του ένα Land Rover Range Rover Autobiography, ένα Ford Raptor και ένα Subaru Impreza.

Πρώτο του αυτοκίνητο ήταν ένα Honda Accord αυτόματο, ενώ στα αυτοκίνητα των ονείρων του κατατάσει εκτός από το Nissan GT-R, τη Lamborghini Aventador και τη Shelby Mustang από την ταινία "Gone in Sixty seconds". 


 

Tags: NISSAN GT-R, BOLT