Ο φακός του carscoops.com απαθανατίζει για πρώτη φορά το νέο Opel Crossland στη Γερμανία.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο φακός του carscoops.com απαθανατίζει για πρώτη φορά το νέο Opel Crossland στη Γερμανία.

Νέο Opel Crossland: Με στιλ Citroen C3 Aircross, δοκιμάζεται στο δρόμο

5.962 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2023)

Εντοπίστηκε έξω από τα κεντρικά της Opel στη Γερμανία. Ήδη ξέρουμε ότι θα κυκλοφορήσει το 2024 και σε πλήρως ηλεκτρική μορφή. Είναι εμφανώς μεγαλύτερο σε διαστάσεις και το προφίλ του θυμίζει το νέο Citroen C3 Aircross. Πώς σου φαίνεται;

Δοκιμές εξέλιξης για το νέο Opel Crossland (2η γενιά)

Το νέο Opel Crossland εντοπίστηκε έξω από τα κεντρικά γραφεία της μάρκας στη Γερμανία να δοκιμάζεται στο δρόμο έχοντας έντονο καμουφλάζ που δεν αποκαλύπτει και πολλά για την εξωτερική του σχεδίαση. Εξαίρεση αποτελούν οι πορτοκαλί λεπτομέρειες στην μπροστά μάσκα και τους τροχούς, τις οποίες φαίνεται να άφησε επίτηδες η σχεδιαστική ομάδα της Opel προκειμένου να τονώσει το ενδιαφέρον για τη νέα, δεύτερη γενιά του γερμανικού μικρού SUV. Στις πόρτες καθώς και στο πορτ μπαγκάζ οι άνθρωποι της Opel έχουν τοποθετήσει πορτοκαλί κεραυνούς, θέλοντας έτσι να δώσουν ένα έντονο στίγμα για την ηλεκτρική φύση του νέου τους μοντέλου.
 
Οι κατασκοπευτικές εικόνες δεν επιτρέπουν να δούμε το εσωτερικό, ωστόσο έχουμε μια πολύ καλή εικόνα για το εξωτερικό. Το προφίλ θυμίζει το καινούργιο 7θέσιο Citroen C3 Aircross, κάτι το οποίο είναι λογικό, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα δυο μοντέλα να μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα από τα ράφια του υπερ-ομίλου Stellantis, μιας και οι δύο μάρκες βρίσκονται στις τάξεις της. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται το νέo Crossland να φτάσει σε μήκος τα 4,31 μέτρα, κάνοντάς το αρκετά μεγαλύτερο, ψηλότερο αλλά και με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος συγκριτικά πάντα με το Crossland που κυκλοφορεί.

Από εκεί και έπειτα, το επερχόμενο Crossland φαίνεται πως θα είναι αρκετά πιο τετραγωνισμένο, ενώ βάσει των εικόνων θα υιοθετήσει και τετραγωνισμένους προβολείς, ψηλά στον εμπρόσθιο πρόβολο. Στο πίσω μέρος διακρίνεται -με δυσκολία λόγω καμουφλάζ- η πέμπτη πόρτα κάπως πιο κάθετη από του υπάρχοντος μοντέλου και τα τετραγωνισμένα φανάρια. Αξίζει να αναφερθεί πως η δεύτερη γενιά του Crossland αναμένεται να είναι το πρώτο μοντέλο που θα υιοθετήσει το καινούργιο σήμα της Opel.


Μπροστινή μάσκα

Μπροστινή μάσκα

Συνέχεια του άρθρου >>>
EUROINS PASXA
Audi