Μία νέα ειδική έκδοση του διάσημου 500 παρουσίασε η Fiat, η οποία έλαβε την ονομασία Dolcevita.

Το νέο 500 Dolcevita σχεδιάστηκε για όσους αναζητούν την απόλυτη φινέτσα.

Παρούσα είναι και η κάμπριο έκδοση.

Στο εσωτερικό του 500 Dolcevita βρίσκουμε το ξύλινο ταμπλό που συνδυάζει την υψηλή αισθητική με τη νοσταλγία.

Νέα έκδοση Dolcevita για το Fiat 500

3.914 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2019)

Μία νέα ειδική έκδοση του δημοφιλούς λιλιπούτειου 500 παρουσίασε η Fiat, η οποία έλαβε την ονομασία Dolcevita και είναι έτοιμη να σε… πλανέψει, όπως λένε οι Ιταλοί.


Την 4η Ιουλίου η Fiat γιόρτασε τα γενέθλια του 500 και για το 2019 πήρε την απόφαση να το κάνει μέσω της παρουσίασης της ειδικής έκδοσης 500 Dolcevita η οποία τιμά το μοντέλο, τονίζοντας την υψηλή ιταλική αισθητική και τις τάσεις που γεννήθηκαν τη δεκαετία του 50 στη μόδα, το σχεδιασμό, την τέχνη και την καθημερινή ζωή.
 
Το νέο 500 Dolcevita σχεδιάστηκε για όσους αναζητούν την απόλυτη φινέτσα, σύμφωνα με το ιταλικό στρατόπεδο. Στη νέα του έκδοση το μοντέλο έχει λάβει το ειδικό για την περίσταση λευκό χρώμα (Gelato White) σε συνδυασμό με κόκκινες και λευκές λεπτομέρειες, οι οποίες συνοδεύονται από τα νίκελ στοιχεία. Την εξωτερική εικόνα συμπληρώνουν οι λευκές ζάντες των 16 ιντσών αλλά και η γυάλινη οροφή.
 
Παρούσα είναι και η κάμπριο έκδοση που διαθέτει για πρώτη φορά μια ειδικά σχεδιασμένη υφασμάτινη οροφή με λευκές και γαλάζιες ρίγες που θυμίζουν τις πολυτελείς ξαπλώστρες στις ακτές της Ιταλικής Ριβιέρα.
 
Στο εσωτερικό του 500 Dolcevita συναντά κανείς ξύλινο ταμπλό που συνδυάζει την υψηλή αισθητική με τη νοσταλγία και σε συνδυασμό με τα δερμάτινα καθίσματα της Frau στα οποία έχει ραφτεί σε κόκκινο χρώμα το λογότυπο 500, το εσωτερικό του 500 Dolcevita αποπνέει πολυτέλεια και φινέτσα.
 
Τέλος, κίνηση στη νέα ειδική έκδοση δίνει ο ατμοσφαιρικός κινητήρας των 1,2 λίτρων με απόδοση 69 ίππους που συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο. Τέλος διαθέσιμος είναι και ο Turbo 0,9 λίτρων Twin Αir κινητήρας των 85 ίππων που συνδέεται αποκλειστικά με μηχανικό κιβώτιο.

LEASING APRILIOS
skoda