4 φωτογραφίες »

Το νέο bodykit είναι ακόμη πιο επιθετικό από το εργοστασιακό.

Το Honda Civic Type R της Mugen (+vid)

6.549 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2020)

Η Mugen δεν δίστασε να προσφέρει το δικό της επιθετικό και ακραίο bodykit στο ιαπωνικό hot hatch και το σίγουρο είναι ότι το δημιούργημά της δεν θα περνά απαρατήρητο όπου και αν βρεθεί.


Το Honda Civic Type R είναι ένα από τα κορυφαία hot hatch της αγοράς αυτή την στιγμή, με την εξωτερική του σχεδίαση να παραμένει ακραία, ακόμα και μετά την ανανέωση που έλαβε πρόσφατα από την φίρμα. Για όσους θεωρούν πάντως, πως το μοντέλο μπορεί να γίνει ακόμη πιο επιθετικό, η Mugen ετοίμασε τα δικά της καλούδια που, αδιαμφισβήτητα, είναι σε θέση να τραβήξουν κάθε βλέμμα.

Συγκεκριμένα, η Mugen προσφέρει μεγαλύτερο διαχύτη, ανθρακονημάτινο φινίρισμα στην γρίλια και καπό από ανθρακόνημα στο εμπρός μέρος ενώ πίσω, προσφέρει μια επιπλέον αεροτομή και νέο διαχύτη. Το αυτοκίνητο μπορεί να εξοπλιστεί επίσης με μεγαλύτερες πλαϊνές ποδιές και θήκες καθρεπτών από ανθρακόνημα ενώ «πατάει» πάνω σε 20άρες ζάντες κατασκευής της Mugen.

Στο εσωτερικό, το τιμόνι και τα καθίσματα είναι προσφορά της Mugen, καινούριος είναι ο επιλογέας ταχυτήτων ενώ η Mugen φρόντισε να βάλει το δικό της μπουτόν για την έναρξη του κινητήρα.

Αλλαγές στο κινητήριο σύνολο δεν υπάρχουν και έτσι το Civic Type R της Mugen συνεχίζει να εξοπλίζεται με τον 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα απόδοσης 320 ίππων και 400 Nm ροπής. Πάρα ταύτα, η Mugen προσφέρει την δυνατότητα εγκατάστασης ενός νέου συστήματος εξάτμισης.
 

Διαβάστε περισσότερα για το HONDA CIVIC