Η εμφάνιση του είναι ιδιαίτερα επιβλητική.

Το πίσω μέρος είναι το ίδιο συναρπαστικό.

Ο επικεφαλής Σχεδίασης της μάρκας, Luc Doncerwolke πριν ένα μήνα σε δηλώσεις του ανέφερε πως το Le Fil Rouge ήταν «η Bασίλισσα» και ότι το SUV θα είναι «ο Επίσκοπος».

To Ηyundai Grandmaster concept SUV

2.682 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2018)

Μια πρώτη ιδέα για το μεγάλο SUV που αναμένεται να δούμε από την Hyundai τα επόμενα χρόνια δίνει το επιβλητικό Grandmaster concept που παρουσιάστηκε χθες.

Η Hyundai ετοιμάζει μια νέα σχεδιαστική γλώσσα για τα μελλοντικά μοντέλα της κάτω από την ονομασία «Sensuous Sportiness» που ήδη έχει κάνει ντεμπούτο στο πρωτότυπο Le Fil Rouge που παρουσιάστηκε τον Μάρτιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Χθες, στην Νότια Κορέα έλαβε χώρα η αποκάλυψη του ΗDC-2 concept που έχει την ονομασία Grandmaster και πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο SUV. Η εμφάνιση του είναι ιδιαίτερα επιβλητική και ξεχωρίζει στον πρόβολο για την χρωμιωμένη γιγάντια γρίλια του και τα κάθετα φωτιστικά σώματα, ενώ στο υπόλοιπο αμάξωμα μπορούμε να παρατηρήσουμε τις μεγάλες ποδιές και τις κάμερες που έχει στην θέση των παραδοσιακών καθρεπτών. Το πίσω μέρος είναι το ίδιο συναρπαστικό, καθώς τα «boomerang» φωτιστικά σώματα και το σπόιλερ της οροφής προσδίδουν εκ νέου δυναμισμό και χαρακτήρα στην ήδη επιβλητική του παρουσία.
 
Ο επικεφαλής Σχεδίασης της μάρκας, Luc Doncerwolke πριν ένα μήνα σε δηλώσεις του ανέφερε πως το Le Fil Rouge ήταν «η Bασίλισσα» και ότι το SUV θα είναι «ο Επίσκοπος». Θα δούμε άραγε το concept αυτό θα μπαίνει στην γραμμή παραγωγής; Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο, αφού η μάρκα σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζει καιρό να λανσάρει ένα μεγάλο SUV για επιλεγμένες αγορές.

Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε να το δείτε στους δρόμους;

Hyundai
4green