Μία νέα έκδοση του Cooper αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων όσων βρεθούν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου που θα γίνει στο Λος Αντζελες.

Tο MINI John Cooper Works Knights Edition που βασίζεται στο Hardtop MINI JCW.

Το MINI Cooper των «ιπποτών»

2.397 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2018)

Μία νέα έκδοση του Cooper αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων όσων βρεθούν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου που θα γίνει στο Λος Αντζελες.

Η μάρκα μέσα στη γκάμα των μοντέλων που θα παρουσιάσει στην «πόλη των αγγέλων» έχει συμπεριλάβει και το MINI John Cooper Works Knights Edition που βασίζεται στο Hardtop MINI JCW.
 
Στη νέα του έκδοση του, η οποία φαίνεται να είναι επηρεασμένη από την αμφίεση των  ιπποτών (Knights), το μοντέλο συνδυάζει το εξωτερικό μαύρο (Midnight Black) χρώμα, με ασημένια χαρακτηριστικά (Melting Silver), τα οποία συναντούμε στα καπάκι των πλαϊνών καθρεπτών, σε ένα μεγάλο μέρος τους καπό, στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, χαμηλά στις πόρτες, αλλά και σε ολόκληρη την οροφή.
Από κει και πέρα άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν κάποιες κόκκινες λεπτομέρειες που έχουν πάρει θέση στη γρίλια και στις πόρτες, ενώ ίδιας απόχρωσης είναι και οι δαγκάνες των φρένων. Ολοκληρώνοντας με τις αλλαγές στο εξωτερικό μέρος, ένα νέο καπάκι πλήρωσης καυσίμου, αλλά και χρωμιωμένες απολήξεις εξάτμισης δίνουν το παρόν.
 
Σχετικά με το εσωτερικό δεν υπάρχει καμία πληροφορία για πιθανές αλλαγές, οπότε υποθέτουμε πως δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.
 
Από κει και πέρα αναφερόμενοι στη MINI και την παρουσία της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες, να πούμε πως η μάρκα εκτός από το προαναφερθέν μοντέλο θα παρουσιάσει τέσσερα άλλα αυτοκίνητα, ενώ επιβεβαίωσε πως το 2020 θα ξεκινήσει η παραγωγή του νέου John Cooper Works GP.

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO