10 φωτογραφίες »

Το ΜΙΝΙ Vision Urbanaut έλαβε «σάρκα και οστά»

2.783 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2021)

Το πρωτότυπο Vision Urbanaut αποκάλυψε για δεύτερη φορά η ΜΙΝΙ, καθώς έδωσε στο μοντέλο μία φυσική υπόσταση.

Τον περασμένο Νοέμβριο η ΜΙΝΙ είχε προχωρήσει στην παρουσίαση του πρωτότυπου Vision Urbanaut, ωστόσο η φίρμα είχε αποκαλύψει αποκλειστικά ψηφιακά σχέδια του μοντέλου. Έχοντας πλέον μετατρέψει το όχημα σε κανονικό πρωτότυπο με φυσική παρουσία προσχώρησε ξανά σε μία νέα πρεμιέρα, πριν το ντεμπούτο του στο DLD Summer την 1η Ιουλίου.   

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Και ως απτό μοντέλο, το Vision Urbanaut αντικατοπτρίζει απόλυτα τα προηγούμενα σχέδια, που προϋπέθεταν ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Ο εξωτερικός σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από κοντούς προβόλους και φωτιζόμενους τροχούς τύπου skateboard  τοποθετημένους κοντά στα δύο άκρα.
 
Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του οχήματος είναι το εσωτερικό, που σε λίγα μόνο «βήματα» μπορεί να μετατραπεί σε ένα σαλόνι ανάλογο με αυτό των σπιτιών, αφού βεβαίως νωρίτερα οι επιβάτες εισέλθουν στη φουτουριστική καμπίνα μέσω μιας μεγάλης συρόμενης πόρτας στο πλάι του αυτοκινήτου.
 
Η καμπίνα μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις ανθρώπους. Τα δύο εμπρός καθίσματα είναι σχεδιασμένα για να περιστρέφονται, ενώ η πλάτη του μεγάλου πίσω καθίσματος αναδιπλώνεται χειροκίνητα (πίσω αριστερό κάθισμα) και περιστρέφεται (δεξί πίσω κάθισμα). Όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο, το ταμπλό χαμηλώνει και η περιοχή του οδηγού μετατρέπεται σε μία άνετη καθιστική γωνιά.  Επιπλέον, το παρμπρίζ μπορεί να ανοίγει προς τα πάνω όταν είναι σταματημένο το αυτοκίνητο, για να δημιουργεί ένα είδος μπαλκονιού στο δρόμο.
 
Το εσωτερικό περιλαμβάνει ανακυκλώσιμα υλικά, όπως υφάσματα από ανακυκλωμένο μαλλί, πολυεστέρα και Tencel. Επιπλέον, στο τιμόνι υπάρχει φελλός, όπως και σε διάφορα τμήματα του δαπέδου.
 
Τέλος, όπως έχει γνωστό εξ αρχής η εταιρεία αναφέρει πως το Vision Urbanaut μπορεί να εξατομικευτεί ανάμεσα από τρεις επιλογές, τις οποίες ονομάζει Chill, Wanderlust και Vibe, όπου η κάθε μία δίνει ένα διαφορετικό χαρακτήρα κυρίως στο εσωτερικό του. Τέλος η ΜΙΝΙ οραματίζεται το μοντέλο εξοπλισμένο με πολλές υπηρεσίες συνδεσιμότητας σχεδιασμένες για να αναδείξουν τη χρήση του αυτοκινήτου σε μία πλούσια και συνδεδεμένη εμπειρία χρήστη. 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
Audi