Η MS-RT προσφέρει στο επαγγελματικό νέο σετ από 18άρες OZ Racing ζάντες.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 4κύλινδρος πετρελαιοκινητήρας των 1.500 κ.εκ.

To Transit Connect της MS-RT

1.890 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2019)

Μπορείς να κινείσαι με Transit Connect και να τραβάς όλα τα βλέμματα πάνω σου; Η αναγνωρισμένη από την Ford MS-RT αποδεικνύει πως ναι.

Tο βελτιωτικό του πακέτο για το Transit Connect van παρουσίασε ο οίκος MS-RT με έδρα την Ουαλία, προσφέροντας αισθητικές επεμβάσεις τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και στον εσωτερικό διάκοσμο.

Για να κάνει το van να τραβά τα βλέμματα, η MS-RT προσφέρει στο επαγγελματικό νέο σετ από 18άρες OZ Racing ζάντες, νέους εμπρός και προφυλακτήρες με καινούριους διαχύτες, LED φώτα, μεγαλύτερες πλαϊνές ποδιές και πίσω αεροτομή και νέο ανοξείδωτο σύστημα εξάτμισης με τέσσερις απολήξεις. Η Launch Edition θα περιλαμβάνει επίσης σετ από λασπωτήρες.
 
Στην καμπίνα, ο εσωτερικός διάκοσμος αποτελείται από δέρμα Nappa και suede, μερικώς ανθρακονημάτινο τιμόνι, LED φωτισμό και οθόνη 6 ιντσών με σύστημα δορυφορικής πλοήγησης και κάμερα οπισθοπορείας.

Κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο 4κύλινδρος πετρελαιοκινητήρας των 1.500 κ.εκ απόδοσης 120 ίππων και 270 Νm ροπής. Λόγω της αναγνώρισης που έχει λάβει από την Ford, τα μόλις 40 Τransit Connect που θα κατασκευαστούν από τον οίκο θα προσφέρονται με εγγύηση 3 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων.
 

ELASTIKA 2024
NISSAN