Το ηλεκτρικό VW ID. Buzz που θα σώζει ζωές
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ηλεκτρικό VW ID. Buzz που θα σώζει ζωές

1.691 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2022)

Σε ασθενοφόρο μετατράπηκε το ID. Buzz, με τη Volkswagen να δείχνει πως θα μπορούσε να είναι μελλοντικά το απαραίτητο όχημα έκτακτης ανάγκης!

Στην Έκθεση IAA Transportation 2022 η VW

Η Volkswagen προετοιμάζεται για την έκθεση IAA Transportation 2022 και στο πλαίσιο αυτό έχει ετοιμάσει μία έκδοση ασθενοφόρου του ηλεκτρικού  ID. Buzz. Υπεύθυνη για την κατασκευή του είναι η εταιρεία Bösenberg, η οποία προχώρησε στις απαραίτητες μετατροπές του ηλεκτρικού βαν για να μπορέσει με τη σειρά του να ανταποκριθεί στο ρόλο του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κατάλληλα εξοπλισμένο για τις ανάγκες του ρόλου του

Το ηλεκτρικό βαν διαθέτει την απαραίτητη εξωτερική εμφάνιση, ενώ στο επάνω μέρος της οροφής έχει εξοπλιστεί με LED φωτιζόμενη μπάρα. Εικόνες από το εσωτερικό δεν έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, ωστόσο τα 2.123 χιλιοστά χώρου πίσω από τα μπροστινά καθίσματα, είναι προφανώς αρκετά για τη μεταφορά των ασθενών.

Με 413 χιλιόμετρα αυτονομία

Πληροφορίες για αλλαγές στο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης δεν έχουν κυκλοφορήσει , ωστόσο πιθανότατα το ασθενοφόρο ID. Buzz θα συνεχίσει να εξοπλίζεται με την μπαταρία των 77 kWh, που τροφοδοτεί με ενέργεια τους μπροστινούς τροχούς, προσφέροντας αυτονομία413 χιλιομέτρων σύμφωνα με τον κύκλο δοκιμών WLTP.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
moto