• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αυτή είναι η πρόταση του σχεδιαστή Theophilus Chin για το μοντέλο.

Αυτή είναι η πρόταση του σχεδιαστή Theophilus Chin για το μοντέλο.

Το αντί-Q2 της Mercedes

Διαβάστηκε από 31301 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/5/2018

Φήμες θέλουν την Mercedes να ετοιμάζει ένα μικρότερο SUV μοντέλο, το οποίο θα συμπληρώσει την γκάμα της προς το κάτω άκρο και θα αναμετρηθεί με αντίστοιχες προτάσεις του ανταγωνισμού.

 
Τα τελευταία χρόνια, η Mercedes έχει μια πολύ πλούσια γκάμα SUV, γεγονός καθόλου τυχαίο, καθώς η ζήτηση για τα συγκεκριμένα οχήματα βρίσκεται σε υψηλότατα επίπεδα. Αλλά, πως θα ήταν η προοπτική ενός μικρότερου SUV μοντέλου, για το κάτω «άκρο» της γκάμας;
 
Ήδη η Audi το πραγματοποίησε λανσάροντας το Q2 και φήμες θέλουν την Mercedes να στρέφεται προς αυτή την κατεύθυνση. Μάλιστα, ο σχεδιαστής Theophilus Chin δεν δίστασε να παρουσιάσει την δική του άποψη για ένα τέτοιο μοντέλο από την Γερμανική εταιρεία, την οποία μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία.

Βλέπουμε ότι το δημιούργημα του Chin δανείζεται στυλιστικά στοιχεία από την μεγαλύτερη GLA, τα οποία ενσωμάτωσε σε μια σαφώς μικρότερη σε μέγεθος υλοποίηση , στα πρότυπα του Q2.

Ωστόσο, τα πάντα είναι ακόμη σε επίπεδο φημών και δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες. Σύμφωνα με τις πηγές του εξωτερικού, η Mercedes θα χρειαζόταν ένα παρόμοιο hatchback μοντέλο πάνω στο οποίο θα χτίσει το μικρό SUV, κάτι που ωστόσο λείπει από την γκάμα της αυτή την στιγμή.
 

 

MERCEDES - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός